TERMOSTAT DE AMBIANTA ELECTROMECANIC RAA21

Adauga un review

 • -12 %
 • Cod produs: 39T 0056
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: SIEMENS SRL

82.90 LEI (Reducere 12.06%)

72.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat electromecanic de camera folosit in instalatiile de incalzire sau de racire.
Termostatul are in componenta un selector rotativ pentru reglarea temperaturii dorite in incaperea in care este instalat

Termostat de camera Siemens RAA21 - reglabil pentru încălzire doar sau numai răcire

2 poziții de control
Tensiune de comutare 24 ... 250 V

Termostatul SIemens RAA21 de cameră este utilizat doar în sisteme de încălzire sau răcire pentru a mentine constanta temperatura camerei in care este amplasat, la nivelul selectat.

termostat centrala termica

Termostatul de cameră RAA21 dispune de ieșiri separate pentru încălzire numai și numai de răcire. Dacă temperatura camerei scade sub valoarea de referință selectată, contactul de încălzire se va închide. Dacă temperatura camerei depășește valoarea de referință selectată, contactul de răcire se va închide.


Utilizare tipică a acestui termostat:
Clădiri rezidențiale
Clădiri industriale ușoare


Termostatul de ambianta Siemens RA A21 se poate folosi în legătură cu
- Ventile de zonă sau valve termice
- Arzatoare cu gaze sau petrol
- Ventilatoare
- Pompe

Termostatul trebuie amplasat în camera în care temperatura poate fi dobândită cât mai precis posibil, fără a fi afectate în mod negativ de radiația solară directă sau alte surse de căldură ori de frig. Înălțimea de montaj este de aproximativ 1,5 m deasupra podelei. Termostatul poate fi montat cu cele mai multe doze îngropate disponibile în comerț sau direct pe perete. La instalarea aparatului, fixati placa de bază în primul rând, apoi atașați corpul termostatului și faceți conexiunile electrice. Apoi, se potriveste capacul. Termostatul trebuie montat pe un perete plat. Numai personalul autorizat poate deschide unitatea dpentru a efectua service-ul. Unitatea trebuie să fie izolat de rețeaua de alimentare înainte de deschidere.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RAA
FUNCTIONARE CABLU
CULOARE ALBA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
CURENT DE FUNCTIONARE 2 A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP30
INALTIME [MM] 99.6 MM
LATIME [MM] 42.8 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri