TERMOSTAT DE AMBIANTA ELECTROMECANIC ON/OFF RAA30

Adauga un review

  • Cod produs: 39T 0057
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: SIEMENS SRL

88.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Termostat electromecanic de camera folosit in instalatiile de incalzire sau de racire.
Termostatul are in componenta un selector rotativ pentru reglarea temperaturii dorite in incaperea in care este instalat si un intrerupator on/off

Pentru a controla eficient climatul ambiental, SIEMENS a realizat termostatul electromecanic cu care putem regla sistemul de încălzire sau cel de răcire. Ușor de manevrat și foarte fiabil, termostatul asigură creșterea randamentului sistemelor de încălzire/răcire, ceea ce duce și la o reducere semnificativă a consumului energetic.

Termostatul are rolul de a porni și opri centrala termică și de a menține o temperatură constantă la valoarea pe care am setat-o. Prin ajustarea temperaturii interioare putem realiza economii la energie ce pot ajunge până la 30%. Ținând cont de anumite detalii, precum diferențele dintre zi și noapte, programul pe care îl avem zilnic și momentele când suntem acasa și cele cînd suntem plecați, putem realiza ajustarea temperaturilor astfel încât să eităm consumul inutil de energie.

Manevrarea termostatului se face prin rotița cu care este prevăzut. În jurul acesteia sunt marcate anumite regimuri termice dintre care putem alege. Prin controlul sistemului termic obținem o eficiență mult mai mare și contribuim la creșterea durabilității acestuia. Reducerea temperaturii înseamnă o diminuare semnificativă a consumului de energie, care are efecte benefice asupra costurilor ulterioare, dar și asupra poluării atmosferice.

Simplu de folosit, termostatul ambiental este prevăzut cu selector rotativ prin care putem opta pentru regimul termic preferat. Are în dotare funcția antiîngheț care este recomandată ca metodă de protecție a sistemului termic în timpul temperaturilor foarte joase de afară. În condiții de temperaturi negative este indicat să nu oprim funcționarea centralei termice, deoarece acest lucru poate duce la înghețarea țevilor sau conductelor termice și la deteriorarea întregii instalații termice.

Termostatul ne ajută să cunoaștem cu precizie nivelul termic din încăpere, astfel încât să putem controla climatul și consumul energetic în mod optim. În acest fel putem beneficia de confort termic fără costuri ridicate la facturi.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL RAA
FUNCTIONARE CABLU
CULOARE ALBA
INTERVAL DE COMUTARE ±0.5 °C
CURENT DE FUNCTIONARE 230/50 A
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 3/- V/HZ
GRAD DE PROTECTIE IP30
INALTIME [MM] 99.6 MM
LATIME [MM] 42.8 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri