TELECOMANDA VR 81/2 PENTRU CALORMATIC, VRC 470

Adauga un review

  • Cod produs: 35VK0017
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: VAILLANT

630.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

VR 81/2 este un aparat de comanda la distanta, pentru un circuit de incalzire in combinatie cu un regulator VRC 430. Comunicarea
cu aparatul de incalzire are loc prin intermediul unei cablu eBus bifilar.
Cu ajutorul VR 81/2 puteti regla, respectiv modifica cele mai importante functii precum: modul de functionare, temperatura dorita
in camera.
Se poate introduce numai un aparat de telecomanda VR 81/2.
Caracteristici:
- port eBus
- display simbol
- utilizarea printr-un buton de reglare conform principiului Vaillant Roteste si da click
- montajul mural separat al aparatului de telecomanda

Telecomanda VR 81/2 se folosește împreună cu crono-comanda Calormatic VRC 470, dotată cu funcție pentru temperatura exterioară. Telecomanda acționează de la distanță funcționarea crono-comenzii și permite reglarea funcțiilor pentru temperatura din interior sau pentru prepararea apei calde menajere.

Reglaj de la distanță

Telecomanda ne oferă posibilitatea de a regla de la distanță temperatura din interiorul locuinței, precum și funcțiile de preparare a apei calde menajere. Crono-comanda Calormatic VRC 470 se montează fie alături de aparatul de încălzire sau într-o anumită încăpere din interiorul spațiului locativ. Telecomanda VR 81/2 facilitează controlul crono-comenzii și ne permite să ajustăm setările mai rapid și mai eficient. Astfel, prin utilizarea telecomenzii VR 81/2 putem opera mult mai rapid și mai ușor întregul sistem, în special dacă locuim în reședințe de mari dimensiuni.

Eficiență ridicată

Telecomanda VR 81/2 ne ajută să menținem un raport excelent între consumul de energie și necesarul de căldură din locuință. Astfel, sunt minimizate pierderile termice și risipa de energie, ceea ce asigură un nivel ridicat al eficienței energetice. În acest fel vom beneficia de cheltuieli mai mici pentru exploatarea sistemului de încălzire.

Eficientizarea consumului de energie este important pentru utilizarea optimă a resurselor și pentru diminuarea costurilor lunare pentru energie. De asemenea, prin eficientizare sunt reduse și emisiile de CO2 care afectează mediul înconjurător.

Confort deplin

Pentru că nimic nu este mai important decât confortul, VAILLANT oferă soluții integrate pentru îmbunătățirea confortului termic prin simplificarea mecanismului de operare. Astfel, telecomanda VR 81/2 este menită să ne ofere confort fără să fie nevoie să ne deplasăm. Cu ajutorul acesteia este mai ușor să beneficiam de reglajul termic dorit, iar acest lucru contribuie și la sporirea eficienței sistemului termic. Simplificarea modului de operare și de funcționare a sistemului integrat ne ajută să obținem rezultatele dorite fără nici un efort, în cel mai scurt timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VR 81/2
TENSIUNE DE ALIMENTARE [V] 24 V
CURENT CONSUMAT 17 MA
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] +50
INALTIME [MM] 97 MM
LATIME [MM] 97 MM
ADANCIME [MM] 27 MM
GRAD DE PROTECTIE IP20
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri