TELECOMANDA VITOTROL 200

Adauga un review

1,050.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Vitotrol 200 (participant la KM-BUS), cod furn.: 7450 017

Pentru reglarea pentru un circuit de incalzire a :
- temperaturii de zi si a regimului de functionare
- cu tasta pentru regimul de petrecere si tasta pentru regimul economic
- cu senzor pentru reglaj comandat de temperatura de ambianta
(numai pentru circuitul de incalzire cu vana de amestec)

NOTA: daca telecomanda Vitotrol 200 se utilizeaza pentru functionarea comandata
de temperatura de ambianta, atunci aparatul trebuie montat intr-o incapere principala
de locuit (incapere conducatoare)

Centralele termice pe bază de gaz metan de la VIESSMANN vor asigura o eficiență mult mai crescută dacă utilizați telecomanda VITOTROL 200. Aceasta controlează regimul cotidian al funcționării centralei, având și funcții suplimentare pentru situații diverse.

Aveți posibilitatea să setați telecomanda pe modul petrecere sau cel economic pentru a beneficia fără griji de tot confortul necesar indiferent de situație. Astfel veți uita de frigul de afară, dar și de facturile colosale la energie, cu ajutorul telecomenzii VITOTROL 200.

Consumul de energie al unei centrale termice este printre cele mai mari din cadrul unei locuințe. Pentru a controla consumul și a preveni risipa de energie aveți de nevoie de dispozitive speciale care vă permit să faceți economii ori de câte ori este posibil.

Prin intermediul telecomenzii VITOTROL 200 este simplu să mențineți climatul ambiental din locuința dvs la un nivel adecvat și să evitați consumul inutil. În momentele zilei când sunteți plecați la serviciu sau în zilele când lipsiți de acasă, cu ajutorul acestei telecomenzi aveți posibilitatea să setați centrala la o putere scăzută.

Funcția antiîngheț asigură protecția instalației și prelungește durata de viață a acesteia. Evitați riscul deteriorărilor care pot cauza în timp accidente și defectări sistemului de încălzire, apelând la funcția specială cu care este prevăzută telecomanda.

Beneficiați de un confort mult mai mare, siguranță și consum redus, utilizând telecomanda specială care vă permite manevrarea climatului ori de câte ori doriți. Nu veți mai întâmpina probleme privind reglarea temperaturii, căci puteți seta cu precizie care este valoarea gradelor cea mai potrivită în funcție de preferințele dvs sau de situațiile care apar.

Economisirea banilor devine mai ușor de făcut, atunci când puteți controla și inteveni pentru eficientizarea consumului. De multe ori nu suntem conștienți de necesarul termic util pentru noi și ajungem să utilizăm mai multă putere termică decât este nevoie. Cu această telecomandă veți ști exact care este nivelul adecvat pentru confortul optim pentru dvs.

Practică, utilă și ușor de manevrat, telecomanda VITOTROL 200 va îmbunătăți performanțele sistemului dvs de încălzire pentru a beneficia de confort termic propice și cheltuieli reduse!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri