TEAVA PPR VERDE INCALZIRE/ALIM. APA, CU INSERTIE ALUMINIU, AQUATHERM SDR 7.4 MS, L=4M, PN 20 BAR, D.40mmx5,6mm

Adauga un review

 • -70 %
 • Cod produs: 63A70814
 • Parteneri Romstal: *^
 • Producator: AQUATHERM GMBH

155.00 LEI (Reducere 70.01%)

46.49 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub din PP-R verde produs din materialul fusiolen PP-R (80) cu insertie de aluminiu, exclude pagubele datorate coroziunii si ofera un proces unic de imbinare: polifuziunea.
Caracteristici:
- dilatarea liniara este redusa cu cel putin 75% in comparatie cu cea a tevilor standard din PP
- debitul este mai mare cu 20% datorita grosimii mici a peretilor
- stabilitate mai mare
- coeficientul de dilatare liniara este aproape identic cu cel al tevilor metalice, astfel incat in comparatie cu tevile din plastic obisnuite distanta dintre suporti poate fi marita.
- greutate redusa
- rezistenta mare la impact
- usor de taiat si lipit

Instalația termică din țeavă ppr cu inserție de aluminiu oferă o eficiență mult mai ridicată și are avantaje mai multe spre deosebire de țevile obișnuite din plastic. Insrția de aluminiu îi conferă o rezistență multe mai mare în ceea ce privește deformarea ca urmare a procesului de dilatare sau al loviturilor.

Tubul ppr este simplu de montat. Are o greutate redusă, ceea ce îl face ușor de manevrat. Se taie cu ușurință pentru a se potrivi perfect în orice spațiu, indiferent de dimensiuni. Poate fi ajustat oricând, în cazul în care se dorește. Materialul din care este realizat este rezistent la coroziune, împiedică formarea depunerilor de calcar și nu se fisurează.

Tubul ppr are un coeficient de conductivitate termică foarte redus, astfel că are și rol de izolare termică. Tubul împidică pierderile de căldură pe sistem și oferă protecție antiîngheț mult mai bună față de tuburile obișnuite. Acest lucru duce la creșterea eficienței energerice și la diminuarea costurile pentru exploatarea sistemului termic.

Utilizarea tuburilor ppr cu inserție de aluminiu asigură reducerea fenomenului de dilatare care duce la scăderea performanțelor sistemului. Țevile ppr nu produc zgomote deranjante și asigură mai mult confort termic. Consumul de energie se reduce ca urmare a debitului crescut al apei și al transportului mult mai bun al căldurii. Astfel, este îmbunătățit și confortul termic, iar temperatura ambientală dorită se obține mai rapid și se menține mai mult timp.

Tubul ppr se deteriorează foarte greu în timp, având o durată de viață foarte îndelungată. Acesta oferă protecție sistemului termic, nu îl suprasolicită și asigură funcționarea corectă a acestuia pe o perioadă foarte mare de timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SDR 7.4 MS
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
PRESIUNE NOMINALA [BAR] 20
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 40 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 28.8 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 5.6 MM
LUNGIME [MM] 4000 MM
MASA [KG] 2.68
FACTOR DE ARDERE 7.57 KWH/M
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.15 W/(M*K)
CULOARE VERDE
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri