TEAVA PPR VERDE INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 9 MF RP, L=4M, D.110mmx12.3mm

Adauga un review

840.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub cu fibra compozita SDR9 de culoare verde cu patru dungi verde inchis, utilizata in sistemele de incalzire si apa potabila. Tubul este fabricat conform cu standardele SKZ HR 3.28, ASTM F 2389, ISO 21003.
Avantaje :
- grosimea redusa a peretelui
- debit cu 14% mai mare decat in cazul tevilor compozit SDR 7,4 la aceeasi viteza de curgere
- presiune de lucru mai mare decat in cazul tevilor compozit SDR 7,4
- coeficient de dilatare identic cu cel al tevilor compozit SDR 7,4
- greutate cu 16% mai mica decat a tevilor compozit SDR 7,4
- greutate mai mica decat a tevilor din otel, cupru si otel inox si astfel manevrabilitate mai usoara
- timpi de montaj mai mici in special pentru instalatiile de diametre mari
- mai prietenos cu mediul inconjurator datorita necesarului mai redus de material

Tubul din polipropilenă Aquatherm este soluția cea mai bună pentru transportul apei, indiferent dacă este rece sau caldă. Tubul ppr este prevăzut cu inserție de fibră compozită pentru rezistență și fiabilitate ridicate. Acesta este simplu de montat, având masă mai redusă decât în cazul țevilor metalice și fiind mult mai ușor de tăiat și de asamblat.

Polipropilena este un material cu excelente proprietăți în ceea ce privește conductivitatea termică și eficiența energetică. Țevile metalice pierd foarte mult din căldură, fiind considerate o variantă ineficientă, costisitoare și mai puțin fiabilă decât tubul ppr pentru transportul apei calde. Polipropilena nu necesită izolare termică datorită coeficientului de conductivitate termică foarte scăzut. Astfel, costurile pentru exploatarea instalației din tubulatură ppr sunt cu mult mai mici în comparație cu cele pentru conductele metalice, care necesită izolare.

Tubul ppr este foarte rezistent la contactul cu substanțele corozive și cu apa. Acesta nu prezintă riscul deteriorării ca urmare a oxidării și coroziunii. Fibra compozită din alcătuirea tubului contribuie la creșterea rezistenței acestuia la deformare sau șocuri mecanice și asigură durabilitatea îndelungată a instalației de încălzire.

Tubulatura din polipropilenă oferă un confort termic îmbunătățit, având un randament foarte ridicat în privința transportului de căldură. Tubul ppr reduce fenomenul de dilatare al conductelor, menține debitul apei ridicat și produce zgomote mult mai reduse în comparație cu țevile metalice. Acesta rezistă mai bine la temperaturile negative și asigură funcționarea fără probleme a sistemului termic. Polipropilena are avantajul de a fi foarte simplu de pus în operă, fără efort deosebit, într-un timp mai redus și cu costuri mai mici.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 110 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 85.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 12.3 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.94725 KG/M
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri