TEAVA PPR VERDE ALIM. APA, AQUATHERM SDR 6 S, L=4M, PN 20 BAR, D.32mmx5,4mm

Adauga un review

70.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub din PP-R verde utilizat in multe aplicatii datorita flexibilitatii si caracteristicilor speciale:
-retele de apa potabila
-sisteme de incalzire pentru imobile
-instalatii industiale si agricole
Caracteristici:
- rezistenta chimica
- neutralitate la miros si gust
- rezistenta mare la impact
- frecari mici in conducte
- stabilitate mare la caldura
- proprietati de lipire foarte bune
- izolare fonica si termica
Materialul de baza polipropilena, impreuna cu aditivii inclusi au fost testati de catre laboratoare independente pentru a confirma compatibilitatea cu ecologia. Oraganizatia Greenpeace, recunoscuta la nivel european, a acordat aceasta licenta datorita faptului ca sistemul satisface cele mai inalte standarde ecologice

Tubul PPR este soluția ideală pentru instalațiile de apă rece, apă caldă menajeră sau cele termice. Acesta este realizat din polipropilenă, material conceput special pentru a oferi eficiență termică ridicată, rezistență și durabilitate. Tubul PPR are o multitudine de avantaje și beneficii, fiind o alternativă mult mai accesibilă la țevile de cupru.

Tubul PPR are conductivitate termică redusă, ceea ce-l face ideal pentru conductele de apă caldă. Are pierderi termice mult mai reduse față de țevile de cupru, astfel apa caldă ajunge la destinație cu o temperatură mai mare. Cu ajutorul tubului PPR putem reduce consumul energetic și putem crește performanțele sistemului termic.

Montarea tubului poate fi realizată și ascuns, în spatele pardoselii sau pereților. În acest fel nu va afecta aspectul încăperilor și nu va ocupa din spațiul util. Tubul rezistă fără nici o problemă la mediul din pardoseală sau perete, nefiind afectat de umezeală sau presiune mai ridicată.

Polipropilena are o rezistență deosebită la temperaturi înalte și presiuni ridicate. Aceasta nu se deformează și nu-și modifică nici o caracteristică, având un grad redus de dilatare. De asemenea, aceasta este un material care suportă frigul și înghețul mult mai bine decât țevile metalice. Utilizând tubul PPR nu vom mai avea de-a face cu instalații înghețate și probleme cauzate de acest fenomen.

Tubul PPR contribuie la extinderea duratei de viață a instalației termice, datorită faptului că oferă protecție eficientă împotriva factorilor corozivi și chimici. Apa potabilă este tratată regulat cu clor, iar acesta poate cauza uzura accentuată a țevilor metalice, pe când tubul PPR nu este afectat de acesta. Tubul PPR împiedică formarea condensului, prevenind apariția igrasiei și asigurând un mediu igienic pentru transportul apei.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 32 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 21.2 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 5.4 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.428 KG/M
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri