TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU INSERTIE ALUMINIU, L=4M, PN 25 BAR, D.75mmx12,5mm

Adauga un review

 • Cod produs: 63VA0075
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: FIRAT PLASTIK

330.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer) cu insertie de aluminiu.
Astfel primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din aluminiu cu grosimea de la 1 mm pana la 1.5 mm si ultimul strat, cel interior, din PP-R care are grosimea mai mare decat primul.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 25 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Avantajele țevilor din polipropilenă cu inserție de aluminiu sunt:

 • nu necesită izolare. Datorită coeficientului de conductivitate termică foarte redus al polipropilenei, țevile ppr gri au proprietăți excelente privind izolarea termică și împiedicarea pierderilor de căldură pe sistem.
 • nu oxidează, astfel au durată de viață mult mai îndelungată și rezistă foarte bine la contactul cu substanțele abrazive și corozive
 • nu pierd caldura și contribuie la reducere consumului de energie, fiind considerate mult mai eficiente decât țevile metalice
 • sunt ușor de montat, cu ajutorul unei truse speciale.
 • pot fi montate îngropat, pentru îmbunătățirea aspectului estetic al încăperilor și pentru mai mult spațiu la îndemână
 • îmbină calitățile polipropilenei cu cele ale aluminiului, oferind performanțe mult îmbunătățite privind rezistența și eficiența instalației
 • pot fi utilizate atât pentru sisteme de încălzire, cât și pentru cele sanitare
 • sunt excelente pentru transportul apei reci potabile, fiind igienice și nontoxice

Inserția de aluminiu are rolul de a prelua dilatările liniare care apar ca urmare a variațiilor de temperatură și presiune, precum și de a reprezenta o barieră împotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvoltă în interiorul conductelor. Astfel, tuburile ppr gri cu inserție de aluminiu contribuie la prelungirea duratei de viață a sistemului termic, ajutînd la protecția componentelor metalice din cadrul sistemului.

În cazul instalațiilor îngropate în pardoseală, țevile ppr cu inserție de aluminiu sunt cele mai recomandate, deoarece sunt mai groase și rezistă mai bine la presiunea exercitată de o șapă din beton. Montajul este ușor de efectuat și presupune costuri mult mai reduse decât utilizarea țevilor din cupru.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 75 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 50 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 12.5 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R-AL
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri