TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU INSERTIE ALUMINIU, L=4M, PN 25 BAR, D.63mmx10,5mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63VA0063
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: FIRAT PLASTIK

230.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer) cu insertie de aluminiu.
Astfel primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din aluminiu cu grosimea de la 1 mm pana la 1.5 mm si ultimul strat, cel interior, din PP-R care are grosimea mai mare decat primul.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 25 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Tubul ppr gri cu inserție de aluminiu reprezintă una dintre cele mai bune soluții pentru instalațiile de încălzire sau cele hidrosanitare. Având costuri de execuție și de exploatare mult mai reduse decât varianta din țevi metalice, instalația din tup ppr cu inserție de aluminiu oferă eficiență energetică ridicată și contribuie la diminuarea consumului de energie.

Țevile din polipropilenă sunt mai eficiente, pentru că nu pierd caldura, coeficientul de transfer termic fiind foarte mic. Acestea oferă un randament termic foarte ridicat și datorită faptului că inserția de aluminiu împiedică producerea fenomenului de dilatare liniară a țevilor. Astfel nu există pierderi de debit care presupun un consum suplimentar de energie. Un alt avantaj al tevilor de polipropilenă îl constituie rezistența la coroziunea chimică ce apare din cauza curățării instalației din sistemul centralizat de încălzire.

Țeava ppr este realizată din trei straturi suprapuse, primul și ultimul fiind din polipropilenă, iar cel de la mijloc fiind din aluminiu. Astfel apa și substanțele corozive nu intră în contact cu metalul și nu se produc deteriorări ale instalației termice. Suprafața interioară a tubului ppr este foarte netedă, împiedicând formarea depunerilor. Depunerile de calcar duc la încetinirea fluxului apei și la pierderi de debit ale apei pe sistem. Acest lucru contribuie la scăderea randamentului sistemului termic, și deci la un consum mai mare de energie. Inserția de aluminiu contribuie la creșterea rezistenței instalației și protejează sistemul de difuzia de oxigen. Astfel, se crează o barieră care nu permite pătrunderea oxigenului în interiorul sistemului. Prin aceasta este prelungită durata de viață a instalației de încălzire. Părțile metalice sunt protejate împotriva deteriorării cauzate de oxidare și coroziune.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 63 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 42 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 10.5 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R-AL
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri