TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU INSERTIE ALUMINIU, L=4M, PN 25 BAR, D.25mmx4,2mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63VA0025
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: FIRAT PLASTIK

33.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer) cu insertie de aluminiu.
Astfel primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din aluminiu cu grosimea de la 1 mm pana la 1.5 mm si ultimul strat, cel interior, din PP-R care are grosimea mai mare decat primul.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 25 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Pentru instalațiile de încălzire sau cele hidrosanitare cea mai bună soluție o reprezintă țeava ppr cu inserție de aluminiu. Tuburile ppr cu inserție de aluminiu sunt îmbinarea perfectă dintre fiabilitatea polipropilenei și rezistența aluminiului. Astfel, acestea au toate avantajele pe care le oferă atât plasticul, cât și metalul. Au coeficient de conductivitate termică foarte redus grație polipropilenei, astfel că țevile ppr gri au proprietăți excelente privind izolarea termică. Acestea nu necesită izolare termică și au un randament termic foarte ridicat.

Prin utilizarea țevilor ppr cu inserție de aluminiu este evitată risipa de energie, deoarece sunt diminuate pierderile de căldură pe sistem. Polipropilena este foarte rezistentă la contactul cu substanțele chimice sau cu particule abrazive. Spre deosebire de țevile din metal, acestea nu oxidează, astfel au durată de viață mult mai îndelungată. Suprafața netedă din interior împiedică formarea depunerilor de calcar, ceea ce duce la performanțe înalte și fiabiliate ridicată. Depunerile de calcar, precum și fenomenul de dilatare liniară produc pierderi de debit. Acest lucru presupune un consum ridicat de energie și duce la suprasolicitarea sistemului temic. Instalația termică din tubulatură ppr cu inserție de aluminiu nu pierde căldura pe sistem și contribuie la reducere consumului de energie, fiind considerate mult mai eficiente decât țevile metalice. Sunt ideale pentru sistemele termice în pardoseală căci rezistă foarte bine sub șapele de beton și nu produc condens.

Montarea se realizează foarte simplu și ușor. Putem opta pentru montaj aparent, sau îngropat. În cazul celei de-a doua variante, vom beneficia de mai mult spațiu în interior și de un aspect estetic îmbunătățit al încăperilor. Conductele din ppr sunt perfecte pentru transportul apei reci potabile, deoarce sunt igienice și non-toxice. Apa își menține calitățile și prospețimea, fără să prindă gust sau miros specific.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 25 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 16.6 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 4.2 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R-AL
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri