TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU INSERTIE ALUMINIU, L=4M, PN 25 BAR, D.20mmx3,4mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63VA0020
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: FIRAT PLASTIK

23.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer) cu insertie de aluminiu.
Astfel primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din aluminiu cu grosimea de la 1 mm pana la 1.5 mm si ultimul strat, cel interior, din PP-R care are grosimea mai mare decat primul.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 25 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Prin îmbinarea polipropilenei cu aluminiul se obțin performanțe multiple pentru țevile de încălzire sau cele sanitare. Polipropilena este foarte rezistentă la temperaturi înalte, la contactul cu substanțele chimice sau cu particule abrazive. Spre deosebire de țevile din metal, acestea nu oxidează, astfel au durată de viață mult mai îndelungată. Suprafața netedă din interior împiedică formarea depunerilor de calcar, iar aluminiul reduce foarte mult din fenomenul de dilatare liniară.  Astfel, căldura este transporată foarte eficient, fără pierderi de debit.  Polipropilena are coeficient de conductivitate termică foarte mic și împiedică pierderile de căldură pe sistem. Instalația nu necesită izolare termică și are un randament termic foarte ridicat.

Prin utilizarea țevilor ppr cu inserție de aluminiu este evitată risipa de energie, deoarece sunt diminuate pierderile de căldură pe sistem. Sunt ideale pentru sistemele termice în pardoseală căci rezistă foarte bine sub șapele de beton și nu produc condens. Un alt avantaj îl reprezintă inserția de aluminiu, care nu permite difuzia oxigenului, ceea ce asigură protecția părților metalice din cadrul instalației termice.  Pătrunderea oxigenului în conducte duce la deteriorarea acestora ca urmare a procesului de oxidare și scurtează durata de viață și performanțele sistemului de încălzire.  Prin aceasta este prelungită durata de viață a sistemului și este asigurată fiabilitatea instalației de încălzire.

Țevile ppr cu inserție de aluminiu sunt foarte rezistente la șocuri mecanice sau deformare. Acestea oferă avantajele pe care le are plasticul cu cele ale aluminiului, obținându-se un produs inovator cu rezultate imbatabile în ceea ce privește transportul apei calde sau reci.  Sunt varianta optimă pentru transportul apei reci potabile, deoarece nu alterează calitățile apei și oferă un mediu igienic pentru aceasta.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 13.2 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 3.4 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R-AL
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri