TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, L=4M, PN 25 BAR, D.110mmx18,4mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63V30110
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: FIRAT PLASTIK

630.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este alcatuita din trei straturi: primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din PP-R armat cu fibra de sticla si ultimul strat, cel interior, din PP-R. Rolul stratului mijlociu este de a prelua dilatarile puternice si de a preveni incovoierile ce ar putea aparea.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Țeava din polipropilenă cu inserție de fibră de sticlă este cel mai folosit material pentru genuri diferite de sisteme de instalații. Aceasta aduce cu sine mai multe avantaje și puncte forte cu care alte materiale nu pot concura. Sunt foarte eficiente și rezistente, având un randament ridicat și cu caracteristici imbatabile, care o recomandă ca fiind produsul cu cea mai înaltă peformanță pentru sistemele de încălzire sau cele de distribuție a apei reci sau calde.

Instalațiile din tub compozit sunt caracterizate, în primul rând, prin eficiența maximă. Materialul compozit nu permite schimbul termic cu mediul înconjurator, fie ca vorbim de aer sau beton. Astfel, țevile nu au nevoie de izolație termică, fiind suficiente pentru a preveni disiparea căldurii și pierderile termice. Eficiența energetică se traduce prin consum mult mai redus de energie și costuri mai mici pentru facturi. Polipropilena se caracterizează prin coeficientul de transfer termic este foarte mic care previne risipa de energie.

Un alt punct forte care recomandă acest gen de țevi este rezistența ridicată la coroziunea chimica și la substanțele abrazive. Fibra de sticlă se află între cele două straturi de polipropilenă și are funcția de a prelua dilatările și de a preveni deformarea țevilor. Acest lucru îi conferă instalației fiabilitate ridicată și asigură durata mare de exploatare a instalației. Montarea instalației se realizează mai ușor decât în cazul țevilor metalice și se poate opta pentru montaj îngropat. În acest fel, țeava compozită este utilizabilă și în cadrul sistemelor termice prin pardoseală sau perete.

Țevile ppr au avantajul că reduc drastic riscul apariției igrasiei deoarece nu favorizează apariția condensului. Este un material non-toxic și igienic, fiind ideal și pentru instalațiile de apă potabilă. Stratul de polipropilenă nu permite formarea depunerilor pe interiorul conductelor, asigurând calitățile și prospețimea apei.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 110 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 73.2 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 18.4 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri