TEAVA PPR GRI INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, L=4M, PN 20 BAR D.63mmx8,6mm

Adauga un review

120.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este alcatuita din trei straturi: primul strat sau stratul exterior este din PP-R, cel de-al doilea este din PP-R armat cu fibra de sticla si ultimul strat, cel interior, din PP-R. Rolul stratului mijlociu este de a prelua dilatarile puternice si de a preveni incovoierile ce ar putea aparea.
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune mai mica de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Tubulatura din polipropilenă cu inserție de fibră compozită, tip PN 20, reprezintă varianta mult mai îmbunătățită față de tuburile ppr simple. Tubul compozit are avantajul de a fi mai rezistent, mai fiabil și mai durabil. Fibra compozită îi conferă avantaje în plus față de țevile ppr simple, contribuind la creșterea randamentului sistemului termic și la protejarea instalației.

Țevile compozit sunt utilizate la mai multe tipuri de sisteme, precum cele de apă rece, apă caldă menajeră și sisteme de încălzire sau răcire. În comparație cu țevile metalice, țevile din polipropilenă cu inserție de fibră compozită pot fi montate atât aparent, cât și îngropat. Astfel, avem posibilitatea de a opta pentru montaj ascuns pentru a dispune de mai mult spațiu în interior și de amenajare mai ușor de realizat.

Materialul compozit nu permite schimbul termic cu mediul înconjurator, fie că este vorba de aer sau beton. Țevile ppr sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Au coeficientul de transfer termic foarte mic și astfel, țevile ppr nu pierd din căldură pe parcurs. Acestea nu au nevoie de izolare termică, precum este recomandat pentru țevile din cupru.

Un alt punct forte al acestui gen de țevi este rezistența ridicată la coroziunea chimică și la contactul cu substanțe abrazive. Acestea oferă protecție anticondens, iar fibra compozită nu permite difuzia oxigenului. În acest fel este protejată întreaga instalație și toate componentele metalice din cadrul acesteia de efectele oxidării. Pin aceasta este prelungită durata de exploatare a sistemului și acesta este protejat de deteriorare. Stratul de polipropilenă din interiorul tubului este foarte neted, ceea ce asigură proteție împotriva depunerilor.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 63 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 45.8 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 8.6 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri