TEAVA PPR GRI ALIM. APA, L=4M, PN 20 BAR, D.32mmx4,4mm

Vezi review-uri

33.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Avantajele utilizarii tevilor PPR sunt:

 • coeficient de conductivitate termică foarte redus. Tevile PPR sunt foarte eficiente, avand pierderi de caldura foarte mici pe sistem. Acest lucru le face sa fie optiunea cea mai potrivita pentru sistemele termice, contribuind la reducerea consumului de energie.
 • rezistenta ridicata la coroziunea chimica. In mod obisnuit conductele conectate la sistemul centralizat de termoficare sunt curatate cu substante chimice corozive. Polipropilena are avantajul ca nu este afectata de actiunea acestor substante precum este cazul tevilor metalice. Astfel, tevile PPR rezista mult mai mult timp si asigura functionarea sistemului termic la cel mai inalt randament.
 • tevile PPR reduc drastic riscul aparitiei igrasiei. Un avantaj categoric al  polipropilenei este faptul ca nu produce condens. Astfel nu favorizeaza formarea mucegaiului si contribuie la mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos.
 • debitul apei este mai ridicat cu 20%. Polipropilena este un material cu suprafata neteda, astfel ca impiedica depunerea calcarului pe interiorul conductelor. Acest lucru asigura o mai buna calitate a apei, transport rapid pana la destinatie si eficienta crescuta.
 • polipropilena are o rezistenta mare la temperaturi inalte. Aceasta nu isi modifica forma sau structura, fiind sigur de utilizat.
 • polipropilena este un material non-toxic si ecologic. Este ideala pentru transportul apei reci potabile caci nu afecteaza gustul sau mirosul apei.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 32 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 23.2 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 4.4 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri