TEAVA PPR GRI ALIM. APA, L=4M, PN 20 BAR, D.25mmx3,5mm

Adauga un review

17.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub folosit in instalatiile interioare cu apa calda si rece. Teava este realizata din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).
Teava este proiectata pentru a functiona timp de 50 de ani la o presiune de 20 bar si la o temperatura de 20 grd C. Este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi intre -20 si +90 grade C, cu izolatie adecvata si cu conditia ca acesta sa nu inghete. Starea de livrare: bara de 4 m

Tevile din polipropilena, denumite si tevi PPR, reprezinta solutia cea mai utilizata pentru instalatiile sanitare si de incalzire. Acestea se caracterizeaza prin calitatea inalta, manevrabilitatea facila si pretul mic. Tevile PPR pot fi utilizate cu succes la mai multe tipuri de sisteme cum ar fi  cele de apa rece potabila, apa calda menajera, precum si sisteme de incalzire cu montaj aparent sau ingropat.

Polipropilena face parte din categoria materialelor termoplastice. Este un material rigid cu o rezistenta mare la temperaturi inalte, o excelenta rezistenta la contactul cu substante chimice, la coroziune si la impact. Polipropilena este ecologica, non-toxica si prietenoasa cu mediul inconjurator. Are o greutate mult mai mica decat tevile metalice, fiind mult mai usor de manevrat si de pus in opera.

Tevile din polipropilena sunt caracterizate, in primul rand, prin eficienta energetica maxima. Materialul nu permite schimbul termic cu mediul inconjurator, fie ca vorbim de aer sau beton. Spre deosebire de instalatiile conventionale din cupru sau otel, cele moderne de PPR au un randament mult mai bun, ceea ce inseamna si un consum energetic diminuat. Coeficientul de transfer termic este foarte mic, iar astfel caldura nu se pierde pe parcurs.

Montarea intregii instalatii din polipropilena presupune costuri reduse cu pana la 20% in comparatie cu tevile din cupru. Astfel, aceasta reprezinta varianta cea mai economica si eficienta pentru transportul sigur al apei si al caldurii. Polipropilena este un material foarte fiabil, care rezista fara probleme la temperaturi negative sau la exercitarea presiunilor in interiorul sapelor de beton. Tevile PPR au avantajul ca nu reduc din presiunea apei pe parcurs, nu produc condens, reduc semnificativ zgomotele datorate modificarilor de presiune si impiedica formarea depunerilor pe interiorul tevilor.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 25 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 18 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 3.5 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri