TEAVA PPR ALBASTRU INCALZIRE, CU FIBRA COMPOZITA, CLIMATHERM SDR 11/S5, L=4M, D.63mmx5,8mm

Adauga un review

210.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub cu fibra compozita CLIMATHERM SDR11 de culoare albastra cu patru dungi de culoare verde inchis, utilizata in sistemele de incalzire, aer conditionat si in sistemele industriale. Tubul este fabricat conform cu standardele SKZ HR 3.28, ASTM F 2389, CSA B 137.11, ISO 21003.
Avantaje :
- rezistenta impotriva substantelor chimice
- grosimea redusa a peretelui
- greutate mai mica decat a tevilor din otel, cupru si otel inox si astfel manevrabilitate mai usoara
- timp redus de montaj

Tubul albastru Climatherm de la Aquatherm este realizat din polipropilenă cu inserții de fibră compozită. Polipropilena este un materila mult mai eficient decât cuprul sau oșelul, fiind varianta optimă pentru sistemele de încălzire, cele hidrosanitare sau cele de climatizare.

Avantajele tubului ppr cu inserție de fibră compozită sunt:

 • Rezistență mare la coroziune, lovituri și deformare
 • Suportă foarte bine presiunile și temperaturile înalte
 • Transportă excelent atât apa rece, cât și apa caldă
 • Eficiență energetică ridicată
 • Previne formarea condensului
 • Nu favorizează apariția igrasiei
 • Menține debitul ridicat al apei
 • Pereții interiori netezi împiedică depunerile de calcar
 • Rezistență la îngheț
 • Nu necesită izolare termică
 • Costuri mai mici de montare și exploatare, spre deosebire de țevile metalice
 • Durată mare de viață
 • Ușurință la montare datorită greutății reduse și manevrabilității

Tubul ppr Climatherm reprezintă soluția perfectă pentru sporirea confortului termic și pentru reducerea cheltuielilor pentru factura la energie. Prin intermediul instalației din polipropilenă vom beneficia de un consum redus de energie, emisii poluante mai puține și costuri mai mici. Polipropilena este un material rezistent și fiabil, care nu prezintă riscul oxidării, deteriorării, coroziunii, spargerii sau fisurării precum țevile metalice. Astfel, instalația din tuburi ppr poate rezista o foarte lungă perioadă de timp fără să necesite intervenții majore de reabilitare. Fibra compozită îi conferă duritate și stabilitate, prevenind deformarea tubului.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 63 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 51.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 5.8 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.26625 KG/M
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri