TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.32mmx4,4mm

Adauga un review

 • Cod produs: 63C70712
 • Parteneri Romstal: *
 • Producator: AQUATHERM GMBH

89.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub PP-R de culoare alba, produs din materialul fusiolen PP-R (80) si o insertie speciala de fibra compozita SDR 7.4. Acest tip
de teava este o parte componenta a sistemului de tevi si racorduri de plastic etichetat Produs aprobat de Greenpeace.
Tubul este fabricat conform cu standardele DIN 8077 / 8078, DIN EN ISO 15874.
Aplicatiile:
- instalatii de apa potabila(rece si calda)
- instalatii de incalzire
- sisteme pentru utilizarea apei de ploaie
- sisteme pentru aer comprimat
- instalatii de alimentare piscine
- conducte industriale
Caracteristici:
- dilatarea liniara a fost redusa cu 75%
- debitul a cresut cu 20%, pentru aceeasi capacitate, datorita diametrului interior mai mare
- rezistenta mare la impact
- montare usoara(taiati si lipiti)

Tubul ppr reprezintă soluția ideală pentru instalațiile hidrosanitare și termice. Acesta asigură transportul apei potabile în condiții excelente și un randament foarte ridicat pentru transportul apei calde. Montarea instalații din tub ppr se face mult mai simplu, mai rapid și mai ieftin decât în cazul conductelor metalice.

Tubul din polipropilenă este prevăzut cu inserție de fibră compozită pentru rezistență deosebită și durabilitate mare. Caracteristicile tubului ppr sunt:

 • Rezistență la temperaturi înalte
 • Greutate redusă
 • Rezistență la substanțe corozive
 • Manevrare ușoară
 • Durată mare de viață
 • Rezistență la șocuri mecanice

Tubul ppr reprezintă varianta cea mai convenabilă privind raportul calitate-preț pentru instalația termică. Acesta contribuie la creșterea eficienței energetice a sistemului de încălzire și la diminuarea risipei de energie. Tubul suportă foarte bine temperaturile înalte și nu prezintă fenomenul de dilatare precum în cazul țevilor metalice. În acest fel este menținut debitul crescut al apei în conducte, iar căldura este transportată rapid și sigur către destinație.

Instalația din polipropilenă este foarte rezistentă și nu prezintă riscul de oxidare sau de corodare. Acest lucru asigură calitatea înaltă a apei și previne contaminarea acesteia cu reziduuri. Tubulatura ppr contribuie la creșterea duratei de viață a sistemului termic și împiedică deteriorarea prematură a acestuia.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 32 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 23.2 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 4.4 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri