TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.25mmx3,5mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63C70710
  • Parteneri Romstal: *
  • Producator: AQUATHERM GMBH

56.91 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub PP-R de culoare alba, produs din materialul fusiolen PP-R (80) si o insertie speciala de fibra compozita SDR 7.4. Acest tip
de teava este o parte componenta a sistemului de tevi si racorduri de plastic etichetat Produs aprobat de Greenpeace.
Tubul este fabricat conform cu standardele DIN 8077 / 8078, DIN EN ISO 15874.
Aplicatiile:
- instalatii de apa potabila(rece si calda)
- instalatii de incalzire
- sisteme pentru utilizarea apei de ploaie
- sisteme pentru aer comprimat
- instalatii de alimentare piscine
- conducte industriale
Caracteristici:
- dilatarea liniara a fost redusa cu 75%
- debitul a cresut cu 20%, pentru aceeasi capacitate, datorita diametrului interior mai mare
- rezistenta mare la impact
- montare usoara(taiati si lipiti)

Tubulatura din ploipropilenă de la Aquatherm este concepută pentru a oferi o soluție completă și eficientă pentru instalațiile de apă. Tubul ppr se poate utiliza atât pentru transportul apei reci, cât și pentru transportul apei calde. Acesta asigură calitatea înaltă a apei potabile, nu modifică gustul sau mirosul acesteia și împiedică formarea depunerilor de calcar pe suprafața interioară a conductei. Tubul ppr transportă foarte eficient căldura și este ideală pentru instalația termică.

Utilizarea tubului ppr în locul țevilor metalice are foarte multe avantaje. Polipropilena este mult mai rezistentă la contactul cu apa și substanțele corozive. Tubul ppr nu riscă să se deterioreze ca urmare a oxidării sau coroziunii. Suprafața interioară este foarte netedă și nu permite formarea depunerilor care scad randamentul sistemului. Apa circulă mult mai bine prin conducte, menținându-și debitul la valorile normale.

Instalația termică din tubulatură ppr este mult mai eficientă. Polipropilena reduce semnificativ pierderile de căldură pe sistem și contribuie la diminuarea consumului de energie. Avantajele folosirii tubului ppr sunt de asemenea și reducerea dilatării liniare a conductelor și faptul că împiedică formarea condensului la suprafață.

Tubul ppr are o rezistență foarte mare și protejează foarte bine instalația termică de îngheț. Montarea tubulaturii se realizează mult mai ușor, țeava necesitând mai puțin efort pentru a fi tăiată și asamblată. Greutatea redusă a acesteia o face ușor de transportat și de manevrat.

Punerea în operă a întregii instalații cu tubulatură ppr presupune costuri mult mai reduse și se ealizează fără dificultate deosebită. Cu ajutorul acesteia putem economisi la consumul de energie fără a face rabat la calitatea confortului termic. Tubul ppr asigură o durată de viață ridicată a instalației termice și performanțe înalte.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 25 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 18 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 3.5 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri