TEAVA PPR ALB INCALZIRE/ALIM. APA, CU FIBRA COMPOZITA, AQUATHERM SDR 7.4 MF, L=4M, D.20mmx2,8mm

Adauga un review

  • Cod produs: 63C70708
  • Parteneri Romstal: *
  • Producator: AQUATHERM GMBH

9.47 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub PP-R de culoare alba, produs din materialul fusiolen PP-R (80) si o insertie speciala de fibra compozita SDR 7.4. Acest tip
de teava este o parte componenta a sistemului de tevi si racorduri de plastic etichetat Produs aprobat de Greenpeace.
Tubul este fabricat conform cu standardele DIN 8077 / 8078, DIN EN ISO 15874.
Aplicatiile:
- instalatii de apa potabila(rece si calda)
- instalatii de incalzire
- sisteme pentru utilizarea apei de ploaie
- sisteme pentru aer comprimat
- instalatii de alimentare piscine
- conducte industriale
Caracteristici:
- dilatarea liniara a fost redusa cu 75%
- debitul a cresut cu 20%, pentru aceeasi capacitate, datorita diametrului interior mai mare
- rezistenta mare la impact
- montare usoara(taiati si lipiti)

Tubul de polipropilenă de culoare albă de la Aquatherm este excelent pentru a fi utilizat în cadrul instalațiilor termice. Tubul este ranforsat cu fibră de compozită pentru mai multă rezistență, durabilitate și eficiență. Îl putem folosi pentru orice tip de instalații de alimentare cu apă atât rece, cât și caldă.

Tubul ppr este o soluție foarte eficientă pentru transportul apei și a căldurii. Acesta ajută la menținerea randamentului crescut al sistemului termice și contribuie la protecția instalației de încălzire. Polipropilena cu inserție de fibră compozită este un material rezistent și durabil, care nu se deteriorează cu ușurință.

Montarea conductelor ppr se face mult mai ușor decât în cazul țevilor metalice. Tubul ppr are o greutate redusă și este mult mai ușor de manevrat și de tăiat. Îl putem ajusta în funcție de dimensiunile dorite pentru a se potrivi în orice spațiu. Costurile de instalare sunt cu mult mai mici decât în cazul instalării șevilor metalice, deoarece tubul ppr nu necesită la fel de multe fitinguri, iar asamblarea elementelor componente se face cu minim de efort și mult mai rapid.

Tubul ppr are coeficient redus de conductivitate termică, asigurând transportul optim al căldurii și pierderi termice reduse. Tubul ppr poate funcționa foarte bine fără izolare termică, deoarece asigură un debit crescut al apei și reduce dilatarea țevilor. Utilizând conducte din tub ppr vom beneficia de o funcșionare mult mai bună a sistemului termic și nu vom mai avea parte de zgomotele deranjante cauzate de schimbările de debit.

Suprafața interioară a tubului ppr este mult mai netedă, astfel că nu permite depunerea calcarului. De asemenea, spre deosebire de țevile metalice, tubul ppr nu suferă de coroziune sau oxidare, asigurând o calitate mult mai bună a apei. Este ideal pentru transportul apei potabile, căci nu modifică consistența acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 14.4 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2.8 MM
MOD LIVRARE BARA
LUNGIME [M] 4
MATERIAL PP-R
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri