TEAVA PE-Xb VISION CU BARIERA DE OXIGEN, D.25mmX2,3mm, Lmax.200m

Adauga un review

5.99 LEI / M TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate in timp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.
Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.
Avantaje:
- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa

Încălzirea prin pardoseală Vision este un sistem complet și fiabil, care oferă o eficiență energetică ridicată. Țeava PE-X cu barieră de oxigen confecționată din polietilenă reticulară are proprietăți speciale care îi conferă rezistență deosebită și durabilitate.

Țeava se utilizează pentru instalația termică, având rolul de a transporta agentul termic către circuitele de încălzire existente. Montarea acesteia se realizează după ce a fost aplicată prima șapă și se face conform proiectului specific stabilit anterior. Distribuirea țevii pe suprafața pardoselii trebuie făcută cât mai uniform, astfel încât căldura să fie răspândită în mod egal peste tot.

Țeava are numeroase calități, care asigură durabilitatea, rezistența, fiabilitatea și eficiența ridicate ale întregului sistem termic. Avantajele țevii PE-X sunt:

  • rezistență la temperaturi ridicate
  • rezistență la coroziune, substanțe chimice, abraziune și depuneri
  • flexibilitate • stabilitate în timp
  • conductivitate termică scăzută

Țeava este special concepută pentru a oferi un randament termic crescut. Prin aceasta sunt evitate pierderile termice pe sistem și consumul excesiv de energie, ceea ce duce la reducerea consumului energetic și la diminuarea costurilor lunare pentru facturi.

Consumul mic de energie este asigurat și de utilizarea unei puteri termice mult mai mici decât în cazul folosirii radiatoarelor. Dacă prin folosirea caloriferelor este necesară o temperatură de lucru de mimim 60 de grade celsius pentru a obține o temperatură ambientală de 22-24 de grade celsius, în cazul încălzirii prin pardoseală este nevoie de doar 35-40 de grade. Astfel putem economisi o bună parte din cheltuieli, beneficiind de un confort termic mult mai bun.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 25 MM
GROSIME 2.3 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
LUNGIME COLAC [M] 200
MATERIAL PE-X
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri