TEAVA PEX B INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VISION, PN 8 BAR, D.20mmx2,0mm, Lmax.200m

Adauga un review

880.01 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate in timp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.
Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.
Avantaje:
- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa

Țeava PE-Xb este confecționată din polietilenă reticulată cu silan, fiind utilizată în cadrul instalațiilor termice prin pardoseală. Țeava are caracteristici speciale pentru mediul în care este instalată. Aceasta are rolul de a transporta agentul chimic în circuitele de încălzire prin pardoseală și asigură pierderi foarte mici de căldură în procesul de schimb termic.

Avantajele țevii PE-Xb sunt:

 • rezistență crescută la temperaturi mari, de până la 100 de grade celsius
 • rezistență la contactul cu substanțe chimice
 • rezistență la contactul su factori abrazivi și corozivi
 • flexibilitate mare și efect de memorie
 • durabilitate ridicată

Țeava se montează peste placa cu nuturi astfel încât să fie cât mai egal distribuită pe toată suprafața pardoselii. În acest fel vom beneficia de căldură răspândită în mod uniform și constant în întreaga încăpere. După ce este realizat montajul țevii și a instalației termice, urmează aplicarea unei șape peste aceasta și montarea pardoselii. Poate fi utilizată pradosea din gresie sau parchet, dar putem opta și pentru piatră.

Încălzirea prin pardoseală are câteva avantaje pe care nu le regăsim la sistemele termice obișnuite ce utilizează radiatoarele. În primul rând aceasta are o eficiență termică mai ridicată, deoarece utilizează o putere termică mai redusă. Suprafața de încălzire este mult mai mare, iar căldura este emisă de jos în sus, ceea ce asigură un confort termic mult mai bun. Căldura este distribuită uniform și constant în încăpere, fără să se creeze zone cu diferențe termice. Un alt avantaj foarte ușor de observat este faptul că instalația nu este vizibilă și nu încarcă încăperea. În plus, încălzirea prin pardoseală nu ridică praful, făcând mediul din interior să fie mai curat și mai sănătos.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 20 MM
GROSIME 2 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
LUNGIME COLAC [M] 200
MATERIAL PE-X
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri