TEAVA PEX B INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VISION, PN 10 BAR, D.16mmx2,0mm, Lmax.500m

Adauga un review

4.49 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate in timp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.
Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.
Avantaje:
- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa

Teava pex bariera de oxigen

Tubulatura din polietilena reticulata THERMOLINE™ PE-Xb cu brandul Romstal Vision este produsa prin reticularea polietilenei de inalta densitate de catre firma Valrom Industrie.
Reticularea este un proces chimic prin care se realizeaza legaturi chimice intre macromoleculele de polietilena, formand astfel o structura tridimensionala. Prin acest proces performantele materialului de baza
sunt imbunatatite substantial largind domeniul de siguranta.


Grad de reticulare al tevii PE-Xb min. 65 %


Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire in pardoseala si prin radiatoare. Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilenaalcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie
impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.

 

TEAVA PE-Xb CU BARIERA DE OXIGENAvantajele tevii PE-Xb :

- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa

Recomandari pentru instalare teava PE-Xb

Indoirea: se poate face la cald sau la rece; daca se face la rece se recomanda folosirea sistemelor de fixare.
Pentru indoirea la cald se foloseste aerul cald (foen industrial cu aer fierbinte), la o temperatura de cca 135°C.
La temperaturi de cca. 130 °C tubulatura devine transparenta si poate fi indoita manual. Indoirea tevii la cald raza minima de curbura se face la 2,5 diametrul exterior al ei.
Pentru indoirea la rece raza minima de curbura este de 8diametrul exterior al tevii. Livrare teava PE-Xb cu bariera de oxigen cu diametre de 16 mm si 20mm la colaci de 200m si 500m

Temperatura maxima + 95 °C,

Presiune maxima 8 bar pentru teava de 16 mm si presiune

maxima de 6 bar la teava de 20mm

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 16 MM
GROSIME 2 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
LUNGIME [M] 500
MATERIAL PE-X
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri