TEAVA PEX B INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VISION, PN 10 BAR, D.16mmx2,0mm

Adauga un review

1,500.00 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-X cu bariera de oxigen in colac, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate in timp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluidului datorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.
Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.
Avantaje:
- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa

O modalitate pentru a asigura un climat ambiental plăcut în perioadele reci este sistemul de încălzire prin pardoseală. Acesta prezintă mai multe avantaje, în comparație cu alte tipuri de sisteme de încălzire, care îl fac demn de luat în calcul.

VALROM a conceput un material special pentru instalația de încălzire prin pardoseală. Confecționată din polietilenă reticulară, țeava este prevăzută cu barieră de oxigen în colac. Toate acestea îi conferă o foarte bună stabilitate și rezistență în timp. Aceasta nu se deteriorează ca urmare a agenților corozivi, a apei sau depunerilor.

Încălzirea prin pardoseală este o modalitate modernă de a asigura căldura în locuință. Față de alte sisteme, acesta are avantajul că nu ocupă spațiu în încăpere, instalația fiind îngropată. Încăperile vor căpăta mai multă eleganță și stil, fără inesteticile calorifere care deranjează, de multe ori, aspectul estetic al camerelor.

Cu ajutorul acestui tip de încălzire puteți obține reduceri substanțiale la consumul de energie, cu până la 20%. Spre deosebire de calorifere, țeava VISION cu barieră de oxigen asigură o mult mai bună distribuire a căldurii în încăpere. Cu acest sistem de încălzire veți beneficia de temperaturi aproape omogene pe întreg spațiul acoperit, fără să mai existe diferențele neplăcute de temperatură precum în celelalte cazuri. Pardoseala nu va mai fi rece și deranjantă, în special gresia.

Prin această modalitate inovatoare de asigurare a căldurii pentru locuința dvs nu creați emisii poluante precum în cazul centralelor clasice. Eficiența energetică este extrem de importantă în zilele noastre și, cel mai probabil, va de veni un standard de viață pentru viitorul apropiat. Cu orice detaliu putem face o diferență care să conteze în ansamblu. Utilizând inovațiile tehnologice putem beneficia atât de costuri reduse, cât și de poluare mai puțină, în timp ce avem asigurat tot confortul de care avem nevoie.

Țeava PE-xb VISION este simplu de montat sub orice tip de pardoseală, fie gresie sau parchet, și este foarte rezistentă în timp. Cu ajutorul acesteia veți fi învăluit de căldura plăcută emanată în întreaga încăpere, cu costuri mult diminuate!

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 16 MM
GROSIME 2 MM
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
LUNGIME COLAC [M] 500
MATERIAL PE-X
CULOARE ALB
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri