TEAVA PEX B INCALZIRE/ALIM. APA, CU BARIERA OXIGEN, VALROM, PN 10 BAR, D.17mmx2,0mm, Lmax.500m

(1) Adauga un review

5.00 LEI / M TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PEXkit tip II cu bariera de oxigen, utilizata in sisteme de incalzire in pardoseala si pentru sistemele de alimentare cu apa.
Teava este fabricata dintr-un strat de polietilena reticulata cu silani, un strat de adeziv si o bariera de oxigen EVOH.
Avantaje:
- montaj usor datorita greutatii specifice reduse si a flexibilitatii
- impermeabilitate la oxigen prin bariera de EVOH
- nu necesita utilizarea de scule dedicate
- suprafata interna neteda impiedica depunerile si implicit pierderile de presiune.
Teava este conforma normei EN 15875

valrom

Tubulatura din polietilena reticulata THERMOLINE™ PE-Xb cu brandul Romstal Vision este produsa prin reticularea polietilenei de inalta densitate de catre firma Valrom Industrie. Reticularea este un proces chimic prin care se realizeaza legaturi chimice intre macromoleculele de polietilena, formand astfel o structura tridimensionala.
Prin acest proces performantele materialului de baza sunt imbunatatite substantial largind domeniul de siguranta.
 

teava pex cu bariera de oxigen

Grad de reticulare al tevii PE-Xb min. 65 %
Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire in pardoseala si prin radiatoare. Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilenaalcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei de oxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului de incalzire.
 
Avantajele tevii PE-Xb :
- rezistenta chimica si electrochimica
- rezistenta la abraziune
- stabilitate in timp
- rezistenta la coroziune si la depuneri
- conductivitate termica redusa
 
Indoirea: se poate face la cald sau la rece; daca se face la rece se recomanda folosirea sistemelor de fixare. Pentru indoirea la cald se foloseste aerul cald (foen industrial cu aer fierbinte), la o temperatura de cca 135°C. La temperaturi de cca. 130 °C tubulatura devine transparenta si poate fi indoita manual.
Indoirea tevii la cald raza minima de curbura se face la 2,5×diametrul exterior al ei. Pentru indoirea la rece raza minima de curbura este de 8×diametrul exterior al tevii.
Livrare teava PE-Xb cu bariera de oxigen cu diametre de 16 mm si 20mm la colaci de 200m si 500m
 
Temperatura maxima + 95 °C,
Presiune maxima 8 bar pentru teava de 16 mm si presiune
maxima de 6 bar la teava de 20mm.

Teava pentru incalzire in pardoseala pe xb rosie

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
DIAMETRU [MM] 17 MM
GROSIME 2 MM
LUNGIME COLAC [M] 500
MATERIAL PEX
CULOARE ROSIE
MASA [KG] 51
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review