TEAVA PEX A INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VISION EVOH, PN 10 BAR, D.16mmx2mm, Lmax. 500m

Adauga un review

2,150.00 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-X cu bariera de oxigen, folosita pentru instalatiile de incalzire. Polietilena reticulata are o buna stabilitate intimp, nu este afectata de apele agresive, nu corodeaza si nu exista pericolul modificarii sectiunii de trecere a fluiduluidatorat depunerilor. Datorita compozitiei, teava nu este afectata de coroziunea electrochimica.Bariera de oxigen de tip EVOH (copolimer etilena-alcool vinilic) asigura un grad ridicat de protectie impotriva difuziei deoxigen in instalatie, asigurand astfel, o functionare indelungata pentru celelalte elemente componente ale sistemului deincalzire.Avantaje:- rezistenta chimica si electrochimica- rezistenta la abraziune- stabilitate in timp- rezistenta la coroziune si la depuneri- conductivitate termica redusa

Tevile PEX cu bariera de oxigen reprezinta cu siguranta cea mai buna alegere pentru incalzirea in pardoseala. Acest lucru se datoreaza flexibilitatii PEX-ului care face conductele extrem de usor de montat. Bariera de oxigen este un strat protector aflat in interiorul structurii tevii care nu permite difuzia oxigenului in apa care ajuta la incalzire. Acest lucru se traduce prin faptul ca nu vom avea bule de aer in circuitul de incalzire.

Țevile PEX cu bariera de oxigen Vison va ajuta sa prelungiti viata echipamentelor prin indepartarea oxigenului care ar putea coroda componentele metalice ale circuitului. Teava PEX cu bariera de oxigen Vision este disponibila la un pret excelent pentru a va permite sa va bucurati de proprietatile sale.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 16
DIAMETRU INTERIOR [MM] 12
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2
MOD LIVRARE COLAC
LUNGIME [M] 500
MATERIAL PEX-A EVOH
TIP IMBINARE SERTIZARE
MASA 0,096 KG/M
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri