TEAVA PEX A INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, UPONOR, PN 6 BAR, D.20mmx2,0mm, Lmax.480m

Adauga un review

  • -11 %
  • Cod produs: 59UT0020
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: UPONOR GMBH

16.90 LEI (Reducere 11.83%)

14.90 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava din polietilena reticulata cu peroxid fabricata prin metoda Engel, avand bariera impotriva difuziei de oxigen, bariera ce consta dintr-un strat de EVOH (etil-vinil-alcool). Este folosita in instalatia de incalzire prin pardoseala. Este livrata in colac

UPONOR oferă un pachet complet pentru sistemul de încălzirea prin pardoseală cu agent termic, ce se remarcă prin calitatea de excepție a materialelor din care sunt confecționate piesele și elementele componente. Țeava Comfort Pipe Plus este realizată conform metodei de reticulare cu compus peroxid, denumită și procedeul Engel, care asigură rezistența chimică și electrochimică, rezistența la abraziune, coroziune și depuneri, stabilitate în timp, ușurința manevrării și montării și, foarte important, are o conductivitate termică extrem de redusă.

Țeava tip pe-pex-a de la UPONOR se poate rula foarte ușor pentru transportul facil și poate fi achizițonată la metru, astfel încât putem cumpăra exact cantitatea de care este nevoie. Țeava are o masă redusă ceea ce permite o mare ușurință în punerea în operă a acesteia. Materialul este suficient de flexibil pentru a se plia perfect pe întreaga suprafață a pardoselii, astfel încât distribuția țevii să fie aproximativ omogenă. Acest lucru este foarte important pentru răspândirea căldurii cu o eficiență maximă și pentru confortul termic. De asemenea, cu cât țeava este pusă în mod egal peste întreaga pardoseală, cu atât eficiența energetică este mai mare, iar consumul mai mic.

Țeava are o rezistență și o durabilitate foarte mari. Aceasta rezistă tuturor factorilor dăunători, având un risc foarte scăzut de deteriorare. Încălzirea prin pardoseală prezintă o fiabilitate ridicată în special din cauza acestui tip de țevi, care asigură răspândirea căldurii.

Conductivitatea termică scăzută este una din caracteristicile esențiale pentru care a fost concepută țeava tip pe-pex-a. Acest lucru înseamnă pierderi termice pe traseu infime, incomparabil mai mici față de țevile metalice. Țeava mai are și avantajul de a împiedica formarea condensului pe suprafața exterioară, ceea ce contribuie la durabilitatea sistemului.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PE-XA
LUNGIME [M] 480
GROSIME 2 MM
DIAMETRU [MM] 20 MM
VOLUM DE LICHID [L] 96
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 95
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri