TEAVA PEX A INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, UPONOR, PN 6 BAR, D.17mmx2,0mm, Lmax. 640m

Adauga un review

  • Cod produs: 59UT0417
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: UPONOR GMBH

3,300.00 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava din polietilena reticulata cu peroxid fabricata prin metoda Engel, avand bariera impotriva difuziei de oxigen, bariera ce consta dintr-un strat de EVOH (etil-vinil-alcool). Este folosita in instalatia de incalzire prin pardoseala. Este livrata in colac

O soluție ingenioasă, foarte eficientă și inovatoare pentru a asigura confortul termic ideal pentru dvs o reprezintă încălzirea prin pardoseală. Aceasta este o metodă prin care obțineți un randament foarte mare al utilizării căldurii și reduceți substanțial costurile aferente cu până la 12%.

Compania finlandeză UPONOR, cu istorie îndelungată și specializare în sistemele de încălzire, oferă produse și game diverse pentru asigurarea confortului termic propice, respectând standarde înalte de calitate. Confecționată din polietilenă reticulară și utilizând cele mai avansate tehnici în domeniu, țeava COMFORT PIPE PLUS este ideală pentru distribuirea căldurii prin pardoseală.

Calitățile excepționale ale acesteia vor contribui la un climat ambiental excelent. Pentru dvs va însemna reducerea cheltuielilor lunare prin consumul diminuat. Inovațiile tehnologice îmbunătățesc semnificativ viața noastră de zi cu zi, fiind o investiție rentabilă cu efecte nu doar imediate, ci și pe termen lung.

Această modalitate de încălzire mai prezintă un avantaj remarcabil: nu presupune dispozitive vizibile pentru distribuirea căldurii. Tot sistemul este ascuns, iar la suprafață nu veți mai avea de-a face cu calorifere inestetice și greu de curățat. Nimic mai convenabil, iar în plus veți beneficia de mai mult spațiu și mai multă libertate pentru amenajarea încăperii. 

Adoptarea sistemelor de încălzire cu performanțe crescute ajută la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos pentru toată lumea. Alegeți să contribuiți la reducerea poluării prin metode de eficiență energetică. În acest fel, oricine are de câștigat. Dvs câștigați confort sporit la prețuri mai mici, iar mediul înconjurător câștigă un aer mai purificat. Ceea ce este iarăși tot în câștigul dvs!

Față de orice alte metode de încălzire, sistemul prin pardoseală asigură mai întâi încălzirea tălpilor. Acest lucru este extrem de benefic pentru sănătatea noastră. Temperatura ambientală este redusă cu 2 grade față de un sistem clasic prin calorifere, însă confortul termic este același, chiar mai mare în cazul încălzirii prin pardoseală.

În perioada iernii multe persoane suferă de disconfort termic accentuat asupra extremităților. Circulația sângelui este afectată de frig și înceținește. Acest lucru cauzează nu doar neplăcere de moment, dar în timp pot afecta sistemul imunitar și sănătatea noastră. Prin încălzirea prin pardoseală eliminăm acest neajuns și putem beneficia nestingheriți de căldura necesară corpului nostru.

Investiți cu încredere în sistemul de încălzire prin pardoseală și bucurați-vă de efectele pozitive și extraordinare pe care le are asupra întregii case. Acum este mai simplu decât niciodată să vă transformați casa într-una eficientă energetic.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PE-XA
LUNGIME [M] 640
GROSIME 2 MM
DIAMETRU [MM] 17 MM
VOLUM DE LICHID [L] 83.2
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 95
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri