TEAVA PERT INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VALROM, PN 6 BAR, D.20mmx2,0mm, Lmax.500m

Adauga un review

4.89 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-RT tip II cu bariera de oxigen, utilizata in sisteme de incalzire in pardoseala.
Teava este fabricata dintr-un strat de polietilena non reticulata ce contine aditivi specifici care furnizeaza o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, un strat de adeziv si o bariera de oxigen EVOH.
Avantaje:
- montaj usor datorita greutatii specifice reduse si a flexibilitatii
- impermeabilitate la oxigen prin bariera de EVOH
- nu necesita utilizarea de scule dedicate
- suprafata interna neteda impiedica depunerile si implicit pierderile de presiune.
Teava este conforma normei EN 2391

Teava verde incalzire in pardosealaȚeava PE-RT tip II cu barieră de oxigen se utilizează pentru circuitele de încălzire din cadrul sistemului termic prin pardoseală. Valrom a conceput o tubulatură specială, care are proprietăți deosebite, rezistență ridicată și oferă eficiență energetică maximă.


Avantajele țevii PE-RT tip II cu barieră de oxigen sunt:


 • rezistență la temperaturi ridicate

 • rezistență la contactul prelungit cu apa și factorii corozivi

 • flexibilitate și manevrabilitate facilă

 • greutate redusă și ușurință în instalare

 • conductivitate termică redusă

 • suprafață internă netedă care împiedică depunerile de calcar

 • asigură menținerea presiunii în parametrii setați


Încălzirea prin pardoseală Valrom reprezintă un sistem modern, realizat din materiale de calitate, care oferă performanțe de top. Un astfel de sistem este o soluție pentru orice tip de locuință sau clădiri. Poate fi instalat fără probleme și în clădiri mai vechi sau apartamente de bloc. Pentru rezultate optime este bine ca locuința să fie izolată termic. Putem folosi pardoseală de tip gresie sau parchet pentru rezultate excelente în privința randamentului.


Sistemul de încălzire prin pardoseală de la Valrom asigură distribuirea uniformă a căldurii în încăpere. Acest lucru se realizează prin intermediul țevii PE-RT prin care circulă agentul termic. Țeava se montează în mod egal pe toată suprafața pardoselii, astfel încât căldura să se răspândească în mod egal în fiecare punct. În acest mod putem beneficia de un confort inegalabil, care poate fi oferit doar de încălzirea prin pardoseală.

 

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
DIAMETRU [MM] 20 MM
GROSIME 2 MM
LUNGIME COLAC [M] 500
MATERIAL PE-RT
CULOARE VERDE
MASA [KG] 65
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri