TEAVA PERT INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VALROM, PN 6 BAR, D.17mmx2,0mm, Lmax.500m

Adauga un review

1,260.00 LEI / COL TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava PE-RT tip II cu bariera de oxigen, utilizata in sisteme de incalzire in pardoseala.
Teava este fabricata dintr-un strat de polietilena non reticulata ce contine aditivi specifici care furnizeaza o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, un strat de adeziv si o bariera de oxigen EVOH.
Avantaje:
- montaj usor datorita greutatii specifice reduse si a flexibilitatii
- impermeabilitate la oxigen prin bariera de EVOH
- nu necesita utilizarea de scule dedicate
- suprafata interna neteda impiedica depunerile si implicit pierderile de presiune.
Teava este conforma normei EN 2391

Teava pe rt verde

Sistemul de încălzire prin pardoseală Valrom-PexKit este special conceput pentru a oferi o mai mare ușurință în montare, fiabilitatea ridicată și eficiență sporită. Țeava PE-RT tip II cu barieră de oxigen are proprietăți speciale pentru a oferi un randament termic foarte ridicat și siguranță maximă.

Țeava PE-RT tip II se montează sub pardoseală, fiind răspunzătoare pentru transferul termică către suprafața radiantă. Aceasta se instalează peste plăcile izolante destinate facilitării montajului, urmând să fie acoperită cu șapa superioară și pardoseala propriu-zisă.

Avantajele folosirii țevii PE-RT tip II:

 • rezistență foarte mare la temperaturi mari
 • rezistență la factori corozivi
 • flexibilitate și ușurință în manevrare
 • eficiență termică și pierderi reduse de căldură
 • greutate redusă
 • durabilitate și fiabilitate

Valrom a conceput un sistem complet de încălzire prin pardoseală, ce cuprinde atât componentele principale ale acestuia, cât și instrumentele utile montajului rapid și ușor. Țeava PE-RT tip II se distribuie cât mai uniform pe suprafața vizată astfel încât să răspândească în mod uniform căldura în interior.

Sistemul modern de încălzire prin pardoseală de la Valrom este soluția eficientă pentru obținerea confortului termic perfect. Are un randament mare și consum energetic redus, fiind mult mai rentabil decât folosirea radiatoarelor. Nu ocupă din spațiul încăperilor și asigură un mediu mai curat și mai sănătos.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 90
DIAMETRU [MM] 17 MM
GROSIME 2 MM
LUNGIME COLAC [M] 500
MATERIAL PE-RT
CULOARE VERDE
MASA [KG] 50
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri