TEAVA PERT INCL. PARDOSEALA, CU BARIERA OXIGEN, VALROM, PN 6 BAR, D.16mmx2,0mm, Lmax.500m

Vezi review-uri

3.89 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Teava PE-RT tip II cu bariera de oxigen, utilizata in sisteme de incalzire in pardoseala.
Teava este fabricata dintr-un strat de polietilena non reticulata ce contine aditivi specifici care furnizeaza o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, un strat de adeziv si o bariera de oxigen EVOH.
Avantaje:
- montaj usor datorita greutatii specifice reduse si a flexibilitatii
- impermeabilitate la oxigen prin bariera de EVOH
- nu necesita utilizarea de scule dedicate
- suprafata interna neteda impiedica depunerile si implicit pierderile de presiune.
Teava este conforma normei EN 2391

teava pe rt pentru incalzire in pardoseala

Dacă utilizăm un sistem de încălzire prin pardoseală, Valrom a conceput țeava PERT tip II care prezintă caracteristici speciale pentru rezistență și durabilitate ridicate. Țeava PERT asigură transportul agentului termic uniform în toată instalația termică, fără să producă pierderi de căldură. Aceasta rezistă la temperaturi înalte, de până la 90 grade celsius, și la contactul cu substanțe corozive. Țeava PERT are o flexibilitate deosebită, având capacitatea de a reveni la forma inițială prin efectul de memorare.

Acest tip de țeavă are o greutate redusă raportat la volumul acesteia, ceea ce o face ușor de manevrat și de montat. De asemenea țeava este prevăzută cu barieră de oxigen, care asigură o eficiență sporită.

Valrom oferă un sistem complet de încălzire prin pardoseală, pentru cel mai bun confort termic. Încălzirea prin pardoseală are numeroase avantaje, fiind o alternativă la sistemul clasic bazat pe radiatoare. În primul rând, cu ajutorul unui sistem prin pardoseală obținem un confort termic superior oricăror tipuri de încălzire. Căldura este iradiată de jos în sus pe toată suprafața pardoselii, ceea ce asigură o temperatură ambientală omogenă și elimină disconfortul creat de podeaua rece.

Încâlzirea prin pardoseală poate fi utilizată în orice tip de locuință, având o eficiență cu atât mai ridicată cu cât aceasta beneficiază de o izolație mai bună. Ca pardoseală, sunt ideale gresia și parchetul, dar putem folosi și marmură sau piatră, cu mici variații ale randamentului termic. Țeava PERT tip II asigură fiabilitate ridicată și randament maxim al sistemului termic, răspândind uniform căldura în încăpere și se pretează pentru orice tip de pardoseală.

Întreaga instalație de incalzire prin pardoseală este ascunsă, conferind un aspect mult mai estetic încăperilor. Radiatoarele sunt inestetice, ocupă spațiu și incomodează în privința amenajării interioare. În plus acestea atrag praful, pe când sistemul termic prin pardoseală nu ridică praful, asigurând un mediu mult mai curat și sănătos.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VALROM
GAMA DE PRODUSE TEAVA
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 16
DIAMETRU INTERIOR [MM] 12
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2
MOD LIVRARE COLAC
LUNGIME [M] 500
MATERIAL PE-RT
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri