TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM CU EMITATOARE LA 40CM, 2,2 L/H, D.20MM, COLAC 300M

Adauga un review

  • Cod produs: 83TR0168
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: IRRITEC SPA

519.99 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

@
TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM,CU EMITATOARE LA 40CM, 2,2 L/H D.20MM, COLAC 300M, CU DEBIT VARIABIL FUNCTIE DE PRESIUNEA DE LUCRU

Un sistem de irigare prin picurare este o soluție excelentă pentru asigurarea aportului necesar de apă culturilor. Cu țeava TANDEM putem avea siguranța că plantele primesc apă sau îngrășăminte în mod constant, fără să fie nevoie de prea multă muncă din partea noastră.

Picurarea este un sistem foarte eficient. Apa este distribuită doar acolo unde este nevoie, fără să mai fie împrăștiată și în alte zone. Acest lucru asigură optimizarea consumului de apă și distribuția acesteia în cel mai bun mod cu putință.

Sistemele cu aspersoare împrăștie apa toate direcțiile, ceea ce duce la un consum mai ridicat de apă. Apa ajunge nu doar la rădăcina plantei, ci și pe frunze și pe tulpină, ceea ce favorizează apariția bolilor și a mucegaiului. Apa răcește planta, încetinind procesul de dezvoltare al acesteia.

Irigarea prin picurare evită toate aceste neajunsuri și asigură dezvoltarea propice a plantei. În acest fel vom putea beneficia de recolte mult mai bogate, mai sănătoase și într-un timp mai scurt.

Sunt reduse costurile pentru apă și pentru mîna de lucru. Instalația de udare prin picurare este mult mai simplu de montat și funcționează automat. Nu este nevoie de multe persoane pentru a căra instalația sau pentru a supraveghea udarea. Putem controla foarte simplu modul de picurare în funcție de cultura vizată, asigurând doar cantitatea necesară de apă.

Țeava TANDEM este simplu de instalat și rezistă fără probleme indiferent de tipul de teren utilizat sau de radiația solară. O putem folosi în cadrul foarte multor tipuri de culturi agricole pentru a obține cele mai bune rezultate.

Mai multe

Specificatii tehnice

DEBIT MAXIM DE LUCRU 0.036 L/MIN
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
LUNGIME [M] 300
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri