TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM CU EMITATOARE LA 40CM, 2,1 L/H D.16MM, COLAC 100M

Adauga un review

 • Cod produs: 83TR0167
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: IRRITEC SPA

165.01 LEI / COL TVA inclus

COL
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

TEAVA PE PT. IRIGATII CU PICURARE TANDEM,CU EMITATOARE LA 40CM, 2,1 L/H D.16MM, COLAC 100M, CU DEBIT VARIABIL FUNCTIE DE PRESIUNEA DE LUCRU

Țeava pentru irigații cu picurare TANDEM este confecționată din polietilenă, fiind foarte rezistentă la condițiile de mediu exterior. Aceasta rezistă foarte bine indiferent de tipul solului și suportă fără probleme radiația solară. Emițătoarele sunt situate la o distanță de 40 de cm, ceea ce înseamnă că se pretează pentru culturi de plante semănate pe rând la această distanță una de alta.

Avantajele sistemului de irigare prin picurare sunt:

 •  dozarea exactă a cantității de apă necesară în diferite etape de dezvoltare a culturilor și în funcție de tipul de cultură irigat
 • optimizarea consumului de apă și eliminarea pierderilor de apă
 • eficiență ridicată a absorbției apei de către sol și reducerea pierderilor de apă datorate evaporării
 • udarea se realizează numai în zona plantelor vizate, iar spațiul dintre rânduri rãmâne uscat, ceea ce asigură diminuarea răspândirii buruienilor și sporirea culturii agricole
 • împiedicarea apariției și înmulțirii bolilor și dăunătorilor datorită udării directe a solului, fără umezirea plantelor. Acest lucru duce la evitarea și la diminuarea utilizări tratamentelor pentru plante.
 • permite administrarea îngrășămintelor și a diferitelor tratamente în timpul irigării
 • menține structura ți textura solului
 • efort mai mic necesar exploatării instalației de irigare prin picurare comparativ cu celelalte modalități de irigare
 • automatizare totală a procesului de udare
 • cheltuieli totale mult mai reduse

Sistemul de irigare prin picurare este potrivit pentru numeroase tipuri de culturi. Cu ajutorul țevii TANDEM putem avea siguranța fiabilității acestuia și exploatării pe termen lung, în condiții normale de utilizare. Este o modalitate excelentă pentru a obține cele mai bune rezultate cu cheltuieli și efort minime.

Irigarea prin picurare protejează structura solului și nu duce la tasarea acestuia. Este foarte benefică pentru foarte multe culturi, sporind producția acestora.

Mai multe

Specificatii tehnice

DEBIT MAXIM DE LUCRU 0.035 L/MIN
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 16 MM
LUNGIME [M] 100
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri