TEAVA MULTISTRAT IZOLATA, VALSIR PEXAL, D.20mmx2,0mm, Lmax. 50m

Vezi review-uri

 • Cod produs: 67PX2001
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VALSIR

8.39 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Tub multistrat izolat PEXAL, utilizat in realizarea retelelor interne de distributie a apei calde, apei reci, in instalatiile de incalzire, climatizare si transport de aer comprimat.
Materialul plastic utilizat pentru stratul intern si extern este din polietilena reticulata (PE-X), iar stratul
metalic intermediar este din aluminiu de grosime 0.35 mm. In acest mod, fluidul circula prin stratul intern din PE-X (avantaje: igiena si rezistenta la coroziune). Stratul din aluminiu se aplica peste cel din PE-X si se sudeaza pe lungime.
Stratul izolant este alcatuit din PEHD cu celule inchise cu autostingere

Țeava multistrat Pexal este special realizată pentru a oferi performanțe imbatabile în ceea ce privește rezistenșa șirandamentul termic. Aceasta asigură eficiența ridicată a sistemului de încălzire, ceea ce înseamnă un consum mai mic de energie. Este ideală pentru sistemele de încălzire, cu montaj aparent sau ascuns, dar și pentru transportul apei reci potabile. Instalația de țeavă multistrat este compusă total din materiale netoxice și sigure pentru transportul de fluide alimentare și apă potabilă. Suprafața interioară netedă nu favorizează depunerea calcarului și asigură calitățile intacte ale apei. Debitul apei nu suferă modificări pe parcursul instalației, ceea ce contribuie la reducerea consumului și la evitarea suprasolicitării sistemului termic.

Țeava Pexal nu produce zgomote deranjante în timpul exploatării, fiind varianta optimă pentru sistemele de încălzire sau cele hidrosanitare. Țevile metalice au dezavantajul că produc zgmotote atunci când apar schimbări ale presiunii în apa din conducte. Îmbinând calitățile țeviilor ppr, țevile Pexal sunt foarte silențioase și confortabile.

Țeava Pexal nu permite difuzia oxigenului, ceea ce asigură protecția optimă a instalației termice. Pătrunderea oxigenului în conducte duce la deteriorarea acestora ca urmare a procesului de oxidare și scurtează durata de viață și performanțele sistemului de încălzire. Țeava Pexal contribuie la îmbunătățirea calității instalației termice și prelungește durata de exploatare a acesteia.

Montajul instalației din țeavă Pexal se realizează rapid, simplu și cu costuri mult mai reduse decât în cazul folosirii țevilor de cupru. Țevile Pexal pot fi montate și îngropat pentru un aspect estetic mai plăcut și amenjare ușoară. Pot fi folosite cu succes pentru instalațiile termice în pardoseală, oferind un grad mare de confort termic și consum diminuat de energie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 20 MM
DIAMETRU INTERIOR [MM] 16 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2 MM
IZOLATIE DA
GROSIME IZOLATIE [MM] 6 MM
MOD LIVRARE COLAC
MATERIAL IZOLATIE N/A
LUNGIME [M] 50
MATERIAL PE-X
TIP IMBINARE SERTIZARE
MASA N/A
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri