TEAVA CUSMART NEIZOLATA IN COLAC PT INCALZIRE/SANITARE D.16x2

Adauga un review

15.10 LEI / M TVA inclus

M
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Teava de cupru CUSMART, in colac, utilizata in retelele de incalzire, incalzire si racire in pardoseala, retele de alimentare cu apa, acoperita cu un strat dintr-un material special (care asteapta patentarea).
Teava isi pastreaza proprietatile fizice si tehnice pe parcursul intregii lor vieti si au o garantie a fabricantului de 20 de ani.
Teava este evaluata si certificata pentru utilizarea la instalatii de apa potabila de catre organizatia NSF conform NSF/ANSI 61 si agrementata de catre CTPC cu Agrement Tehnic 016-05/2705-2006 si este fabricata din componente speciale de mare rezistenta, fara halogen in componenta cu proprietati de rezistenta la foc, conform DIN 4102/B2 si EN 13501/E.
Avantaje:
- produs reciclabil
- durata mare de viata
- rezistenta la presiunea inalta si la fluctuatiile de temperatura
- flexibilitate unica si stabilitate a formei finale
- conductibilitate termica exceptionala
- rezistenta la UV si rezistenta maxima la coroziune
- dilatare termica minima
- sistem cu costuri eficiente

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU EXTERIOR [MM] 16
DIAMETRU INTERIOR [MM] 12 MM
GROSIMEA PERETELUI [MM] 2 MM
MOD LIVRARE COLAC
LUNGIME [M] 50
MATERIAL CUPRU
TIP IMBINARE LIPIRE
MASA 0.786 KG/M
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri