TAIETOR MINI MAX D=3-28 mm

Adauga un review

145.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Functionalitate:
Pentru taierea tevilor mici 28 mm
Descriere:
- design economic pentru o potrivire buna in
palma si prindere buna;
- raza de lucru foarte mica 45/58 mm,potrivit
pentru locuri inguste
Rola taietoare de schimb
Cod: 78070017

Instalațiile pentru utilități au nevoie de ajustări pentru a se putea potrivi dimensiunilor diferite din orice fel de încăpere. Țevile de gaze sau apă vor fi mai ușor de prelucrat și de manevrat cu ajutorul tăietorului MINI MAX de la ROTHENBERGER. Firma germană oferă cele mai calitative și inovatoare produse pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oricui se ocupă de lucrări mai mici sau mai mari pentru utilarea casei. Fie că sunteți specialist sau doar amator, produsele marca ROTHENBERGER sunt perfecte pentru a vă face munca mult mai simplă și a vă fi alături în orice proiect casnic.

Orice meșter priceput are nevoie de sculele pe măsură pentru a face cea mai bună treabă. Nimeni nu apreciază lucrările pe jumătate făcute, sau cele imperfecte, cu toții așteptăm cea mai bună calitate a muncii din partea profesioniștilor. Experiența este importantă, însă numai ustensilele potrivite pot face față oricăror pretenții și dorințe. Tăietorul de țevi este simplu de folosit și realizează tăieturi precise, indiferent de locul unde aveți nevoie de acestea. Având o rază de lucru foarte mică, este potrivit pentru locurile înguste și greu accesibile. Acesta este dotat cu două role de ghidaj cu canelură pentru precizie maximă în tăiere.

Tăietorul are un design ergonomic, special conceput pentru a asigura o prindere foarte bună și a nu permite alunecarea. Astfel puteți controla reglarea acestuia și evitați riscul accidentărilor. Cu ajutorul lui puteți tăia țevile din cupru, alamă, aluminiu sau oțel cu pereți subțiri cu diametrele între 3 și 28 mm. Oricine îl va putea manevra fără dificultate și va putea realiza orice ajustare este nevoie. Instalarea țevilor se va desfășura rapid și eficient, fără pierdere de timp.

Fiabilitatea crescută, ușurința în manevrabilitate și designul special, fac din acest instrument unul indispensabil din trusa unui adevărat instalator. Pe lângă priceperea necesară, orice trusă profesionistă trebuie să conțină cele mai bune scule din domeniu. Tăietorul de țevi MINI MAX este perfect pentru precizia și perfecțiunea tăieturilor!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri