TABLOU COMANDA RIELLOTECHPRIME + KIT 2 TREPTE

Adauga un review

  • Cod produs: 34TB0003
  • Producator: RIELLO

3,400.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tablou de comanda si control potrivit pentru cazane. Acesta gestioneaza, impreuna cu un kit inclus in furnitura, un arzator in doua trepte si o pompa. Kitul consta intr-un termostat.
Instalarea tabloului se poate face atat orizontal, cat si vertical.
Tabloul de comanda si control are urmatoarele componente: conexiuni pentru arzator, pentru pompa,conexiuni pentru termostat de ambient, alimentare electrica, sonda temperatura cazan, termostat de reglaj, termostat de siguranta, termostat de minim.
Termostatul de minim are rolul de a nu permite circulatia apei reci prin cazan si de a evita producerea condensului. Acesta este setat la temperatura de 40 grd C, dar poate fi reglat in domeniu 30-90 grd C.
Termostatul de siguranta cu rearmare manuala, are rolul de a opri functionarea arzatorului, atunci cand temperatura depaseste valoarea de 110 grd C.
Interfata tabloului de comanda si control contine:
- led semnalizare supratemperatura
- tasta de rearmare atunci cand temperatura depaseste 110 grd C
- comutator reglare in domeniul 30-82 grd C
- termometru afisaj temperatura cazan
- tasta siguranta
- intreruptor on/off

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND RIELLO
TIP RIELLOTECH
MODEL PRIME
GRAD DE PROTECTIE X4D
CURENT MAXIM ADMIS [A] 6.3
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
LUNGIME [MM] 348 MM
LATIME [MM] 353 MM
INALTIME [MM] 160 MM
MASA [KG] 2.7
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri