SURSA ALIMENTARE LED, 12VDC X 5A

Adauga un review

  • -30 %

185.00 LEI (Reducere 30%)

129.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sursa de curent continu de ultima generatie de 24V la 2 A este utilizata pentru alimentarea aparatelor care functineaza la aceasta tensiune

Tehnologia led este una dintre cele mai avansate și mai avantajoase moduri de funcționare a corpurilor și dispozitivelor de iluminat inventate până în prezent. Tehnologia a fost concepută pentru a reduce consumul și puterea utilizate de becurile tradiționale, lucru ce conduce la diminuare emisiilor poluante.

Această tehnologie are aplicații diverse în tot mai multe aspecte ale vieții obișnuite. Puteți apela la aceasta și înlocui vechile dispozitive cu unele mult mai performante și eficiente. Sursele de alimentare consumă un procent consistent din energia utilizată zilnic. SMART SOLUTION GROUP vine în ajutorul dvs propunând utilizarea unei surse de alimentare cu led.

Pentru fiecare dintre noi, tehnologia led are un avantaj categoric, anume economiile consistente la cheltuielile pentru facturile la energie. Cu ajutorul dispozitivelor cu led este redus consumul de energie cu până la 80%. Acest lucru duce și la reducerea emisiilor poluante, care cauzeză foarte multe probleme în lumea actuală.

Cu ajutorul acestei surse de alimentare veți putea diminua consumul și costurile aferente acestuia. Sursa este ideală pentru a asigura alimentarea dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoanele, laptopurile, tabletele. Cu ajutorul acesteia veți avea tot timpul la îndemână o sursă sigură de încărcare a bateriilor, fără a mai rămâne în pană de baterie.

Înlocuind treptat dispozitivele ce funcționează pe bază de electricitate cu tehnologia led, vom beneficia de avantajele pe care aceasta ni le oferă. Cu un minim de investiție, este extrem de rentabil să apelăm la această tehnologie. Aceasta are o durabilitate mult superioară, durata de viață a dispozitivelor cu led ajungând pâna la de 10 ori mai mare față de durata celor tradiționale.

Ledurile prezintă o fiabilitate crescută atunci când sunt utilizate. Nu va exista pericolul micilor accidente care apar atunci când folosim becuri tradiționale, spre exemplu.

Ledurile sunt ușor reciclabile și contribuie la diminuarea noxelor prin utilizarea unei cantități mai mici de energie. Aceste fapte ajută la protejarea mediului înconjurător și la creare unei lumi mai sănătoase.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 45
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
LUNGIME [MM] 73 MM
LATIME [MM] 91 MM
INALTIME [MM] 75 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri