SUPORT IZOLANT PT TEAVA, CLASA AF-2, D.INT IZOLATIE 35mm, GR. 38mm

Adauga un review

  • -80 %

24.89 LEI (Reducere 80.03%)

4.97 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Suportul de teava Armafix AF are rol de fixare a tevilor cat si de obtinere a unei izolatii perfecte in cazul instalatiilor de refrigerare. Este alcatuit din segmente din PUR/PIR, fara CFC, rezistente la greutate,introduse in materialul izolant cu celule inchise AF/Armaflex si doua cochilii exterioare confectionate din foite de aluminiu vopsit cu o grosime de 0.8mm, care servesc si ca bariera de vapori. Poate fi folosit si in instalatiile de incalzire pentru a reduce pierderile de caldura. Este compatibil cu tevile de cupru de 35mm si tevi de otel de 33.7mm, respectiv 38mm si izolatiile aferente acestora

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ARMAFIX AF-2
GROSIME IZOLATIE [MM] 12.3-13.2 MM
DIAMETRU INTERIOR MIN [MM] 35
DIAMETRU INTERIOR MAX [MM] 38
INTERVAL MAXIM DE SUSTINERE 3.5 M
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -50
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] +105
CONDUCTIVITATE TERMICA [W/(M*K)] 0.037 W/(M*K)
COEF. REZIST DIFUZ VAP. DE APA 10000
CLASA DE REACTIE LA FOC B1
IZOLARE FONICA 30 DB
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri