0372 123 101
SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-160/2.1, CLEME AGG
540,00 LEI / BUC  
#

SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-160/2.1, CLEME AGG


SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-160/2.1, CLEME AGG

Cod produs: 35IS0252
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

540,00 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc limitatDescriereSuportul pentru fixare este conceput pentru montarea panourilor solare presurizate M4 de la Calpak-Cicero. Suportul asigură prinderea panourilor de suprafața acoperișului în condițiile în care acesta este înclinat.

Unghiul de înclinare optim pentru panourile solare este de 30 de grade. Poziționarea panoului în acest unghi asigură un grad foarte ridicat de captare a radiației solare. Eficiența unui sistem de panouri solare nu depinde de materialul din care este realizat acoperiușul, ci de înclinarea acestuia. Suportul de fixare poate fi aplicat pe acoperișuri din țiglă metalică sau ceramică, tablă sau șindrilă bituminoasă.

Acoperișurile suportă foarte bine greutatea panourilor, astfel că nu există riscul deteriorării acestuia. Alegerea acoperișului drept suport pentru panourile solare reprezintă o variantă convenabilă și foarte utilă. În acest fel economisim spațiu, mai ales dacă nu dispunem de suficient spațiu sau de teren adecvat montării panourilor. Important în alegerea locului unde urmează să amplasăm panourile solare este cantitatea de lumină. Locul ideal este acela unde ajunge cea mai mare cantitate de radiație solară.

Panoul plan cu rezervor presurizat M4 este o alegere foarte bună, cu ajutorul căruia vom putea economisi o mare parte din consumul anual de energie. Suprafața puternic reflectorizantă cu care este prevăzut asigură captarea razelor solare chiar și atunci când afară este înnorat. Panoul plan este mult mai rezistent și nu se deteriorează ușor.

Un sistem de panouri solare poate asigura o mare parte din energia pe care o utilizăm în mod normal pentru încălzirea apei. Procentul de energie pe care îl pot furniza panourile solare depinde de anotimp. Vara, spre exemplu, acest procent se situează între 90% și 100%, iar primăvara și toamna procentul poate varia înte 60% și 80%, în funcție de zile.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse