SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-160/2.1, CLEME AGG

Adauga un review

549.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK M4-160/2.1, CLEME AGG din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Sisteme fixare panouri solare.

Suportul pentru fixare este conceput pentru montarea panourilor solare presurizate M4 de la Calpak-Cicero. Suportul asigură prinderea panourilor de suprafața acoperișului în condițiile în care acesta este înclinat.

Unghiul de înclinare optim pentru panourile solare este de 30 de grade. Poziționarea panoului în acest unghi asigură un grad foarte ridicat de captare a radiației solare. Eficiența unui sistem de panouri solare nu depinde de materialul din care este realizat acoperiușul, ci de înclinarea acestuia. Suportul de fixare poate fi aplicat pe acoperișuri din țiglă metalică sau ceramică, tablă sau șindrilă bituminoasă.

Acoperișurile suportă foarte bine greutatea panourilor, astfel că nu există riscul deteriorării acestuia. Alegerea acoperișului drept suport pentru panourile solare reprezintă o variantă convenabilă și foarte utilă. În acest fel economisim spațiu, mai ales dacă nu dispunem de suficient spațiu sau de teren adecvat montării panourilor. Important în alegerea locului unde urmează să amplasăm panourile solare este cantitatea de lumină. Locul ideal este acela unde ajunge cea mai mare cantitate de radiație solară.

Panoul plan cu rezervor presurizat M4 este o alegere foarte bună, cu ajutorul căruia vom putea economisi o mare parte din consumul anual de energie. Suprafața puternic reflectorizantă cu care este prevăzut asigură captarea razelor solare chiar și atunci când afară este înnorat. Panoul plan este mult mai rezistent și nu se deteriorează ușor.

Un sistem de panouri solare poate asigura o mare parte din energia pe care o utilizăm în mod normal pentru încălzirea apei. Procentul de energie pe care îl pot furniza panourile solare depinde de anotimp. Vara, spre exemplu, acest procent se situează între 90% și 100%, iar primăvara și toamna procentul poate varia înte 60% și 80%, în funcție de zile.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

  • Tevi metalice de 6m;
  • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
  • Echipamente mari de tip cazane;
  • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri