SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK 2xVTN 12, CLEME AGG

Adauga un review

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK 2xVTN 12, CLEME AGG din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Sisteme fixare panouri solare.

Suportul de fixare se utilizează pentru montarea a două panouri solare cu tuburi vidate tip VTN 12. Suportul ajută la fixarea panourilor pe acoperișuri înclinate. Avantajele montării panourilor pe acoperișul locuinței cu sistemul de prindere special sunt:

 • economisire de spațiu
 • absorbție mai bună a radiației solare
 • unghi de înclinație optim
 • fixare durabilă și fiabilitate ridicată
 • eficiență mai mare a panourilor solare

Panourile cu tuburi vidate VTN 12 de la Calpak-Cicero sunt ideale pentru încălzirea apei pentru uzul cotidian. Acestea sunt prevăzute cu o suprafață din aluminiu puternic reflectorizantă care asigură eficiența foarte ridicată a acestora. Tuburile vidate sunt perfect izolate, astfel că pierderile de căldură sunt nesemnificative și acestea reuțesc să capteze radiația solară chiar și în condiții de cer înnorat. Panourile nu se folosesc atunci când afară sunt temperaturi negative, existând riscul distrugerii instalației termice.

Radiația solară este o sursă regenerabilă de energie, care poate înlocui o bună parte din consumul anual de energie al unei locuințe sau clădiri. Prin utilizarea panourilor solare beneficiem de energie gratuită, ceea ce înseamnă reducerea substanțială a consumului de energie. Panourile sunt ideale pentru instalațiile sanitare și termice, asigurând atât apa caldă menajeră, cât și încălzirea locuinței.

Captarea optimă a radiației solare se realizează atunci când soarele se află la amiază. Atunci razele soarelui cad perpendicular pe suprafața panourilor, ceea ce asigură cel mai ridicat grad de absorbție a căldurii solare. Putem utiliza mai multe panouri pentru acoperirea nevoilor unei locuințe, în funcție de numărul persoanelor care locuiesc și de dimensiunile acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri