SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK 2xM4-210, 2xES 2.02/2.52, CLEME AGG

Adauga un review

489.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, ACOPERIS INCLINAT, CALPAK 2xM4-210, 2xES 2.02/2.52, CLEME AGG din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Sisteme fixare panouri solare.

Calpak-Cicero Hellas are exeperiență de 35 de ani în dezvoltarea tehnologiei de conversie a radiației solare în energie termală. Panourile solare M4 se remarcă prin performanțele foarte înalte, structura rezistentă și designul novator. Un aspect foarte important pentru atingerea potențialului maxim al panourilor plane M4 îl reprezintă montarea acestuia. Calpak a conceput suportul pentru fixarea a două panouri M4 pe acoperiș înclinat. Suportul asigură stabilitatea panourilor, posibilitatea conectării mai multor panouri pentru a obține o putere termică mult mai ridicată și fixarea în unghiul optim pentru capatarea radiației solare.

Suportul de fixare se utlizează pentru montarea panourilor pe acoperiș înclinat. Montarea sistemului de panouri solare pe acoperiș oferă foarte multe avantaje, fiind la îndemână pentru oricine. Nu avem nevoie de spațiu special pentru amplasarea sistemului de panouri, căci acoperișul este perfect pentru a susține greutatea panourilor. Unghiul de înclinație al acoperișului corespunde unghiului de înclinație al panourilor, necesar pentru captarea optimă a radiației solare. Acoperișul reprezintă un loc aflat în proximitatea sistemului de încălzire, fiind foarte bun pentru a transporta mult mai rapid căldura către destinație. Astfel, vor exista pierderi termice mult mai reduse, iar performanțele sistemului de panouri vor fi mult mai ridicate. 

Panourile solare plane M4 oferă un grad foarte ridicat de siguranță în utilizare. Acestea sunt realizate dintr-o structură care rezistă foarte bine la condițiile de mediu extern și au o durată mare de viață. Cu ajutorul panourilor M4 vom reduce mare parte din consumul energetic pentru prepararea apei calde menajere și pentru încălzirea locuinței. Energia solară poate fi utilizată alături de energia din surse convenționale pentru a spori eficiența energetică a locuinței. Panourile solare M4 funcționează chiar și atunci când afară este înnorat, având capacitatea de a produce căldură din fiecare rază solară captată.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri