0372 123 101
SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK VTN
420,00 LEI / BUC  
#

SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK VTN


SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK VTN

Cod produs: 35IS0206
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

420,00 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc limitatDescriereMontarea panourilor solare reprezintă un pas esențial pentru obținerea performanțelor maxime ale acestora. Trebuie să fim foarte atenți la locul unde amplasăm panoul și la unghiul de înclinație optim pentru ca acesta să capteze cantitatea maximă posibilă de radiație solară. Foarte important este să folosim instrumentele potrivite, care asigură fixare sigură și precizie maximă în găsirea unghiului optim.

Calpak-Cicero oferă soluții ecologice, rentabile și potrivite pentru nevoile oricărei familii pentru încălzirea apei calde menajere, a locuinței sau a piscinelor. Panourile solare presurizate cu tuburi vidate tip VTN sunt prevăzute cu strat de aluminiu înalt reflectorizat care asigură un randament foarte crescut chiar și în condiții de insolație. Acestea sunt prevăzute cu izolație specială din fibră de stilclă și poliuretan care împiedică aproape în totalitate pierderile de căldură, asigurând o eficiență foarte ridicată

Pentru montarea panourilor pe terase avem nevoie de suportul de fixare special pentru VTN. Cu ajutorul acestuia putem regla unghiul de înclinație al panoului în funcție de momentul zilei. Absorbția radiației solare se realizează cel mai bine atunci când razele cad perpendicular pe suprafața panourilor. Acest lucru se realizează mai ales când soarele se află la amiază, moment în care se înmagazinează nivelul cel mai ridicat de energie solară.

Panourile solare VTN sunt o soluție rentabilă pentru reducerea costurilor pentru energia utilizată la încălzirea apei din instalațiile sanitare sau termice. Montarea panourilor pe o terasă permite amplasarea unui număr mai mare de panouri, prin care putem obține un procent mult mai ridicat de energie utilizabilă. Panourile VTN încălzesc apa la temperaturi foarte ridicate, care circulă în instalațiile de apă pentru a fi folosită în scop menajer. Cu cât numărul de panouri este mai mare, cu atât se produce o cantitate de apă caldă mai multă, în funcție de necesități și de numărul de persoane din locuință.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse