SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TIGLA METALICA, CALPAK VTN 1216

Adauga un review

  • -70 %

470.00 LEI (Reducere 70%)

141.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Panourile solare cu tuburi vidate tip VTN de la Calpak-Cicero oferă un randament foarte ridicat de absorbție a radiației solare și sunt foarte fiabile. Avantajele utilizării tuburilor vidate este faptul că au o suprafață absorbantă mare, sunt prevăzute cu un strat înalt reflectorizant din aluminiu și pot fi ușor de schimbat în cazul defecțiunii. Tuburile vidate se pot înlocui dacă este cazul, fără ca sistemul să fie afectat.

Pentru fixarea pe acoperiș a panourilor solare VTN cu 12 și 16 tuburi se utilizează un suport de fixare special conceput. Acesta asigura prinderea sigură și precisă a panourilor. Suportul ajută la montarea panourilor în poziția cea mai bună astfel încât acestea să se afle la un unghi de înclinație optim. Este foarte important ca panourile să fie montate la un anumit unghi pentru a capta cât mai multă radiație solară. Montarea pe acoperiș este un mod de a economisi spațiu și este un loc excelent pentru captarea căldurii solare.

Panourile cu tuburi vidate pot fi utilizate și în zilele în care nu este însorit, acestea având capacitatea de a capta din energia solară. Pentru a nu risc deteriorarea și defectarea lor, este indicat să nu fie folosite atunci când afară sunt temperaturi negative. Cu ajutorul panourilor cu tuburi vidate putem economisi o parte consistentă din energia utilizată pentru prepararea apei calde menajere sau pentru încălzirea locuinței.

Radiația solară este o sursă de energie nepoluantă, regenerabilă și care nu presupune nici un fel de costuri. Energia solară poate înlocui o bună parte din necesarul de energie al unei locuințe funcționale, iar investiția într-un sistem termic bazat pe energie solară se amortizează destul de repede în câțiva ani. Utilizarea energiei solare a devenit un lucru din ce în ce mai comun, iar panourile solare Calpak-Cicero oferă performanțe remarcabile datorită tehnologiei avansate de captare a radiației solare. Montarea panourilor se realizează fără dificultate cu ajutorul suportului pentru acoperiș.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri