Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
SUPORT DE FIXARE PENTRU VTN 12-16 TUB, ACOPERIS INCLINAT
440,00 LEI   Stoc epuizat
#

SUPORT DE FIXARE PENTRU VTN 12-16 TUB, ACOPERIS INCLINAT


SUPORT DE FIXARE PENTRU VTN 12-16 TUB, ACOPERIS INCLINAT

Cod produs: 35IS0208
Garantie: Garantie conform facturii
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


440,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
#

SUPORT DE FIXARE PENTRU VTN 1216 TIGLA METALICA

35IS0213 440,00 LEI

DescriereFixarea panourilor solare tip VTN cu tuburi vidate de la Calpak-Cicero se realizează cu ajutorul suportului de fixare special. Sistemul de fixare se aplică dacă dorim montarea panourilor pe acoperișuri înclinate.

Acoperișul este un loc perfect pentru montarea panourilor solare. De obicei, acoperișul are o anumită înclinație, care oferă suport foarte bun pentru amplasarea panourilor solare. Avantajele montării panourilor pe acoperiș sunt pe de-o parte faptul că economisim spațiu, mai ales dacă nu dispunem de curte suficient de mare, și faptul că panourile se vor afla în apropierea casei, iar apa caldă va circula mai repede. De asemenea, acoperișurile se află la o înălțime mai mare, ceea ce face ca panourile să absoarbă radiația mai bine.

Panourile solare tip VTN de la Calpak-Cicero sunt realizate din materiale rezistente, cu proprietăți deosebite pentru a capta radiația solară. Tuburile vidate sunt acoperite cu un strat de aluminiu puternic reflectorizant, care oferă un randament deosebit de ridicat privind absorbția de căldură solară. Unghiul de înclinație ideal pentru panouri este acela care asigură căderea perpendiculară a razelor solare pe suprafața acestora. Momentul de randament maxim al panourilor este la amiază, când radiația solară are intenstate maximă.

Prin utilizarea unui sistem de panouri solare vom economisi o mare parte din energia electrică. Energia solară nu presupune nici un fel de costuri, provenind dintr-o sursă regenerabilă de energie. Investiția într-un astfel de sistem se amortizează destul de repede, în funcție de numărul de panouri achiziționate. Panourile solare tip VTN de la Calpak-Cicero funcționează chiar și în condiții de cer înnorat, reușind să capteze radiație solară. Panourile nu se utilizează când afară sunt temperaturi sub limita înghețului, deoarece există riscul defectării instalațiilor.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse