SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK PLAN CU REZERVOR M4-160/2.1

Adauga un review

500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calpak-Cicero este un producător important de panouri solare și soluții pentru încălzire bazate pe energia solară. Îmbunătățirile tehnologice fac din panourile solare plane cu rezervor de la Calpak-Cicero produse foarte performante, fiabile și mult mai ușor de folosit.

Montarea panourilor solare reprezintă o etapă crucială pentru obținerea celor mai bune rezultate. Cu ajutorul suportului special de fixare putem monta cu ușurință panourile în locuri deschise precum terasele. Avantajul amplasării panourilor solare pe terase este faptul că ne permite să punem mai multe panouri, care pot genera mai multă căldură. Este soluția cea mai avantajoasă dacă dispunem de spații întinse, neumbrite, unde soarele ajunge cu ușurință.

Suportul asigură fixarea precisă a panoului solare, oferind susținerea necesară. Cu ajutorul acestuia putem poziționa panoul în unghiul optim pentru absorbția radiației solare. Unghiul în care montăm panoul asigură eficiența cît mai ridicată a panoului. Ideal este ca razele solare să cadă perpendicular pe suprafața panoului. Acest lucru se petrece atunci când soarele este la amiază, iar poziționarea panourilor se face în funcție de acest moment al zilei.

Panourile solare plane cu rezervor de la Calpak-Cicero sunt utilizate pentru încălzirea apei din conducte. Putem folosi panourile atât pentru prepararea apei calde, cât și în cadrul sistemelor de încălzire a locuinței. Un număr mai mare de panouri asigură o cantitate de căldură mai ridicată, în funcție de necesitățile locuinței. Energia solară este gratuită, astfel că prin utilizarea panourilor solare vom reduce costurile pentru energie, suplinind energia necesară cu energie solară. Radiația solară este o sursă regenerabilă și inepuizabilă de energie, care nu presupune nici un fel de emisii poluante.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri