SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK 2xM4-210

Adauga un review

770.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Suportul de fixare pentru montaj pe terasă se utilizează pentru panourile solare plane model M4. Montarea pe terasă permite alăturarea mai multor panouri pentru producerea unei cantități de căldură mai ridicată, pentru acoperirea necesităților energetice ale unei locuințe sau clădiri.

Suportul de fixare ajută la montarea precisă a panourilor și la orientarea corectă a acestora. Este foarte important ca panourile să fie înclinate după un anumit unghi, în funcție de unghiul sub care cad razele solare. În lunile mai reci este necesar ca unghiul să fie mai mare, iar în lunile calde este indicat ca unghiul să fie mai redus. Unghiul ajută la creșterea eficienței cu care panoul absoarbe căldura solară.

Panoruile solare plane M4 sunt foarte rezistente și mult mai ușor de întreținut. Suprafața plană este protejată de opacitate și depunerile de praf, fiind simplu de curățat. Un alt avantaj al acestui tip de panouri este faptul că este mult mai ușor să îndepărtăm zăpada de pe ele, aceasta neavând unde să se depună. Panourile sunt prevăzute cu izolație specială care împiedică pierderile de căldură și asigură randamentul foarte mare al transportului de căldură. Montarea pe terasă se realizează cu mai mare ușurință, nefiind nevoie de un efort prea mare și neexistând riscul deteriorării în timpul manipulării.

Panourile M4 au performanțe remarcabile, oferind o eficiență foarte crescută. Cu ajutorul acestora putem reduce costurile pentru energie cu 50-60% pe an, iar vara putem beneficia de apă caldă gratuit. Radiația solară este o sursă regenerabilă de energie, care nu presupune nici un fel de emisii poluante. Este o alternativă pe lângă utilizarea surselor fosile, contribuind la reducerea amprentei de carbon și ajutându-ne să transformăm locuința într-o casă verde, mai independentă din punct de vedere energetic.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri