SUPORT FIXARE PANOU SOLAR, TERASA, CALPAK GIGA 2MP

Adauga un review

  • -70 %

390.00 LEI (Reducere 70%)

117.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Suport de fixare utilizat pentru montajul panourilor solare tip GIGA la un unghi de 45 de grade pe suprafete plane (pe sol, pe terase, pe acoperisuri plane, etc.).
Este compatibil cu panourile GIGA de 2 metri patrati

Calpak-Cicero este o reputată companie greceacă specializată în tehnologia sistemelor de încălzire solare. Firma produce sisteme complete, inclusiv accesorii pentru montare și instalare. Sistemele de încălzire bazate pe energie solară sunt o modalitate de a obține energie gratuită și nepoluantă. Putem economisi o mare parte din necesarul de energie pentru o casă funcțională, beneficiind de mai multă independență din punct de vedere energetic.

Panourile solare plane pot fi montate pe suprafețe tip terase utilizăndu-se suporți pentru fixare și poziționare corectă. Montarea pe terase are avantajul că permite alăturarea mai multor panouri pentru a obține o cantitate de căldură sau energie mult mai mare. În funcție de numărul de panouri utilizate se poate acoperi necesarul de energie pentru locuințe sau clădiri mai mari.

Cu ajutorul suportului de fixare panourile sunt simplu de montat în poziția corectă. Panourile trebuiesc montate astfel încât să permită captarea cantității maxime de căldură solară. Acest lucru se întâmplă atunci când razele solare cad perpendicular pe suprafața panourilor. Momentul oportun este atunci când soarele se află la amiază. Atunci se obține cel mai ridicat randament al panourilor solare, care depinde de unghiul în care sunt poziționate panourile.

Utilizarea energiei solare a devenit tot mai frecventă pentru încălzirea apei din cadrul instalațiilor hidrosanitare și termice. Sursele de energie fosile sunt limitate și epuizabile, iar de multe ori nu sunt diponibile tuturor. De aceea este important să avem alternative sustenabile pentru procurarea energiei, iar Calpak-Cicero oferă doar cele mai performante și inovatoare soluții bazate pe energie solară. Radiația solară este o sursă regenerabilă de energie, care nu poluează și nu presupune costuri de exploatare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri