SUPAPA DE SIGURANTA PREREGLATA 1x1/4", 6 BAR

Adauga un review

  • Cod produs: 42513660
  • Producator: CALEFFI

220.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata, cu racorduri cu filet tip interior interior, utilizata in instalatii de incalzire,
hidrosanitare si hidraulice.
Corpul supapei este fabricat din alama, conform EN 1982 CB753S, iar capacul si tija de comanda sunt fabricate din alama conform
UNI EN 12165 CW617N.
Supapa este in conformitate cu cerintele de siguranta impuse de directiva 97/23/CE a Parlamentului European si a Consiliului
Uniunii Europene.
Particularitati functionale:
- suprapresiune de deschidere 20% fata de presiunea reglata
- remanenta de inchidere 20% fata de presiunea reglata
- siguranta maxima
- diametru de iesire marit

Sistemele și instalațiile de încălzire sau cele hidrosanitare sunt alcătuite din mai multe piese interconectate, fiecare având câte un rol esențial pentru buna funcționare a acestora. CALEFFI vă pune la dispoziție o gamă completă de elemente și componente special concepute pentru siguranța sporită a instalațiilor.

Supapa de siguranță prereglată pentru presiune de 6 bar și racord de ¼” asigură configurarea întregului sistem de încălzire. Aceasta permite funcționarea fără probleme, în deplină siguranță a sistemului. Supapa asigură funcționarea reglementară a instalației, protejând-o de eventuale nereguli. Utilizarea acesteia este indispensabilă pentru durabilitatea sistemului și pentru siguranța dvs.

Aceasta poate avea o multitudine de întrebuințări pentru diverse instalații cu mecanism hidraulic, cum ar fi sistemul de încălzire prin pardoseală conceput de CALEFFI. Acesta este conceput pentru a oferi o performanță ridicată privind confortul termic și eficientizarea energetică.

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o soluție ingenioasă și o alternativă la sistemele clasice bazate pe calorifere. Întreaga instalație se montează ascuns, sub podea, fără să mai existe elemente vizibile, care ocupă spațiul și pot incomoda. În acest mod puteți realiza amenajarea interioară cu mult mai multă lejeritate și libertate.

Instalația de încălzire prin pardoseală poate fi montată în orice tip de clădire. Fie că este vorba de clădiri în curs de construire sau de cele ce urmează a fi renovate, randamentul și performanțele sistemului sunt la fel de ridicate. De asemenea, sistemul poate fi montat cu ușurință și în apartamente de bloc, precum și în case obișnuite.

Eficiența energetică a sistemului este datorată faptului că distribuirea căldurii în încăpere se realizează de jos în sus, pe toată suprafața podelei. Astfel, valoarea temperaturii de la nivelul pardoselei este la fel ca cel de la nivelul plafonului. Răspândirea căldurii se face uniform și constant, fără fluctuații mari de temperatură. În acest mod este utilizată o putere termică mai mică și un consum energetic redus.

Beneficiați de fiabilitate și eficiență crescută a instalațiilor de încălzire prin intermediul supapei de siguranță concepute de CALEFFI!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 5136
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 6 BAR
RACORD INTRARE [TOLI] 1" TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1 1/4" TOLI
DIAMETRU NOMINAL [MM] 25 MM
INALTIME [MM] 144 MM
MASA [KG] 0.85
CULOARE GALBENA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri