SUPAPA DE SIGURANTA PREREGLATA 1x1/4", 3 BAR

Adauga un review

  • Cod produs: 42513630
  • Producator: CALEFFI

220.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata, cu racorduri cu filet tip interior interior, utilizata in instalatii de incalzire,
hidrosanitare si hidraulice.
Corpul supapei este fabricat din alama, conform EN 1982 CB753S, iar capacul si tija de comanda sunt fabricate din alama conform
UNI EN 12165 CW617N.
Supapa este in conformitate cu cerintele de siguranta impuse de directiva 97/23/CE a Parlamentului European si a Consiliului
Uniunii Europene.
Particularitati functionale:
- suprapresiune de deschidere 20% fata de presiunea reglata
- remanenta de inchidere 20% fata de presiunea reglata
- siguranta maxima
- diametru de iesire marit

Instalațiile hidraulice sau cele de încălzire au nevoie de elementele și piesele cele mai bune pentru funcționarea perfectă și eficiența maximă. CALEFFI a conceput, pe lângă o gamă întreagă de instalații pentru încălzire, și componentele de care depinde întregul sistem de încălzire.

Supapa de siguranță prereglată cu racord de ¼” este necesară în price tip de instalații, dar în special poate fi întrebuințată în cadrul instalațiilor termice. Cu ajutorul acesteia este asigurată protecția necesară pentru sistemele de încălzire, în special cele ce funcționează prin pardoseală.

Sistemul de încălzire prin pardoseală oferă mult mai multă fiabilitate prin intermediul supapei de siguranță concepută de CALEFFI. Aceasta este indispensabilă pentru siguranța sistemului și pentru randamentul sporit pe care îl poate oferi acesta.

Înălzirea prin pardoseală reprezintă o investiție rentabilă, deoarece presupune un consum redus de energie și mult mai multe avantaje. Un prim aspect este faptul că întreaga instalație este ascunsă, nefiind la vedere. Acest lucru face ca amenajarea încăperilor să se realizeze mult mai simplu, fără elemente care pot incomoda.

Încălzirea prin pardoseală poate fi aplicată în clădiri sau locuințe în curs de construire sau în renovare, fără nici un inconvenient. De asemenea sistemul și instalația se pot monta în apartamente de bloc, precum și în locuințe tip casă.

Acest tip de sistem asigură un climat ambiental confortabil cu minimum de consum și minimum de costuri aferente acestuia. Temperatura din interiorul încăperilor este distribuită uniform și constant, evitându-se fluctuațiile mari termice și, astfel, evitându-se risipa de energie.

Avantajele acestui tip de încălzire sunt multiple. Dvs beneficiați de un confort termic sporit datorită faptului că nu mai simțiți senzația neplăcută de pardosea rece. Valoarea temperaturii de la nivelul podelei este aproximativ egală cu cea de la nivelul plafonului, astfel nu mai există zone diferențiate termic.

Fiabil și economic, sistemul de încălzire prin pardoseală pe care CALEFFI l-a conceput pentru dvs, oferă cel mai bun confort termic la prețuri foarte accesibile!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 5136
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 3 BAR
RACORD INTRARE [TOLI] 1" TOLI
RACORD IESIRE [TOLI] 1 1/4" TOLI
DIAMETRU NOMINAL [MM] 25 MM
INALTIME [MM] 144 MM
MASA [KG] 0.85
CULOARE GALBENA
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri