SUPAPA DE SIGURANTA CU REGLAJ FIX 3 bar D.1/2"

Adauga un review

  • Cod produs: 42311430
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

39.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Supapa de siguranta prereglata folosita in instalatii de incalzire. Corpul supapei este din alama cu racorduri filetate tip F-F. Suprapresiunea de deschidere este de 20% fata de presiunea reglata

Instalațiile de încălzire prin pardoseală au nevoie de piesele necesare pentru asigurarea bunei funcționări și a fiabilității sistemului. CALEFFI vă pune la dispoziție, pe lângă instalația și dispozitivele necesare, și piesele sau elementele cât de mici, fără de care un întreg sistem nu poate funcționa.

Supapa de siguranță cu reglaj fix și racord de ½” reprezintă un element de legătură care contribuie la circulația corectă a agentului termic prin instalație. Aceasta are rolul de a menține starea bună a sistemului, conferind un plus de protecție instalației.

Eficiența și randamentul sistemului de încălzire prin pardoseală depind în mod direct de calitatea materialelor folosite și de mecanismele inovatoare de funcționare, cu care sunt concepute produsele CALEFFI.

Încălzirea prin pardoseală reprezintă o modalitate eficientă de obținere a căldurii, fiind simultan și o soluție ingenioasă pentru modul de amenajare al încăperilor. Întreaga instalație este ascunsă sub podea, astfel nu are elemente vizibile care încarcă sau ocupă din spațiul încăperilor.

Acest lucru vă permite mult mai multă libertate și lejeritate în privința amenajării încăperilor. Sistemele de încălzire obișnuite utilizează de regulă caloriferele ca puncte pentru distribuția căldurii în interiorul camerelor. Utilizând sistemul prin pardoseală nu veți mai avea de-a face cu inesteticele și incomodele radiatoare.

Montarea instalației de încălzire prin pardoseală poate fi făcută indiferent de tipul clădirii sau locuinței. Fie că este vorba de clădiri în curs de construire sau de unele mai vechi, pe care doriți să le renovați, fie că este vorba de case sau apartamente de bloc, este relativ simplu să realizați montarea instalației.

Eficiența ridicată a acestui tip de încălzire este garantată indiferent de tipul de pardosea utilizată. Puteți instala sistemul sub gresie sau parchet pentru dotarea oricărui fel de încăpere, fără nici un fel de inconvenient. Cu ajutorul acestuia nu veți mai simți senzația neplăcută de pardoseală rece, utilizând o putere termică mult mai redusă pentru același confort oferit de calorifere.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL REGLAJ FIX
TIP 311
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE DE DESCARCARE 3 BAR
RACORD DE DESCARCARE 1/2 TOLI
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LATIME [MM] 31.85 MM
INALTIME [MM] 65.5 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri